Povestea tinerilor care s-au îndrăgostit în aeroport după ce zborurile lor au fost anulate

18.11.2021, 19:21
Povestea de dragoste dintre două persoane care s-au îndrăgostit în aeroport, din cauza anulării unui zbor, a devenit virală.
Era în dimineața zilei de 4 aprilie 2003 și Jennifer Lowther stătea abătută în aeroportul din Toronto, așteptând să plece la nunta celei mai bune prietene a ei.
Era primăvara devreme, dar o furtună bruscă de zăpadă blocase Toronto. Jennifer fusese pregătită să prindă un zbor intern spre vest, spre orașul ei natal, Winnipeg. Zborul ei inițial a fost anulat. Era prea târziu pentru a face altă călătorie, în urmatoarele 24 de ore.

Cei doi simțeau că se cunosc de o viață

Oricum ar fi privit situația, părea că Jennifer nu va ajunge la nuntă. Ea a spus pentru CNN Travel că își amintește că a fost „devastată” de  acest gând. Jennifer, pe atunci în vârstă de 29 de ani, se mutase la Toronto cu doar un an înainte și se luptase cu singurătatea. Tânjea după acest weekend special, acasă, înconjurată de cei dragi.
Dincolo de lounge-ul aeroportului, Chris Powell vorbea cu ceilalți pasageri. Powell, cu sediul în Toronto, a zburat în mod regulat la Vancouver în interes de muncă. El știa că ninsoarea va duce la prioritizarea zborurilor internaționale mai costisitoare și, astfel, a rerezervat prima etapă a unui zbor de seară către Hong Kong prin Vancouver.
Chris a așteptat opt ore în lounge, își amintește el pentru CNN Travel. Chris, în mod firesc a observat-o pe Jennifer, pe care o descrie, în glumă, astăzi ca având o „stare tristă a unei fete care plânge într-un colț”. Chris s-a apropiat de ea si a întrebat-o ce se întâmplă. Sarcasmul lui a făcut-o să se simtă mai bine aproape instantaneu. „Mi s-a părut distractiv”, spune Jennifer acum.

„A existat o legătură între noi”, spune Jennifer astăzi

Ea s-a așezat lângă Chris și și-a spus povestea. La rândul lor, ceilalți călători blocați și-au împărtășit poveștile. Un tip era în drum pentru a-și cere în căsătorie iubita, un alt călător se întorcea acasă la familie după ce a lucrat departe de casă timp de trei luni.
 Îndepărtându-se de frustrările lor comune, s-au așezat la mic-dejun, în scurt timp. Dar imediat, când Jennifer s-a așezat la masa lui, Chris se simțise conectat cu ea. Jennifer a simțit-o și ea. Ei au fost curând în centrul acestei adunări spontane din aeroport. „Am devenit oarecum aceste gazde de petrecere”, spune Jennifer astăzi. La un moment dat, o femeie s-a întors către cei doi și i-a întrebat „De cât timp sunteți împreună?” „Aproximativ 48 de minute”, a glumit Chris ca răspuns.
 
 „Ne-am cam uitat unul la altul și am spus: „Unde ai fost?”
„Nu prea folosesc genul acesta de idei foarte des, dar mă uit la ea și îmi spun: „Omule,  se pare că asta s-a întâmplat — într-un mod pozitiv — pentru totdeauna, “, spune Chris astăzi.

Tânăra era hotărâtă

Oricât de mult se bucura de compania lui Chris, ea ura gândul că va pierde nunta.

Chris nu putea suporta s-o vadă atât de nefericită. Chris a întrebat agentul de rezervări numele ei. Ea era Lisa. Chris s-a prezentat pe  sine și pe Jennifer și le-a explicat situația. „Există vreo șansă să o luăm pe Jennifer pe zborul Vancouver și apoi să se poată cumva reveni la Winnipeg?” el a sugerat. Lisa, hotărâtă acum să-i ajute, a căutat pe computerul ei și s-a întors cu o veste bună: mai rămăsese un loc în zborul lui Chris spre Vancouver.

Au promis că o să se revadă

Jennifer urma să facă o escală de cinci ore la Vancouver. În loc să stea la aeroport, Chris a sugerat că ar putea sta cu el la casa unui prieten bun din oraș.
Când zborul era pe cale să decoleze, cei doi s-au sărutat pentru prima dată.
Aceasta a plecat către orașul unde avea loc nuntă, însă a promis că o să se revadă cu Chris.
Chris a fost plecat din Toronto pentru următoarele câteva săptămâni de lucru. Când s-a întors, Jennifer era și ea înapoi în oraș. A mers direct de la aeroport la apartamentul lui Jennifer pentru întâlnirea numărul doi.
Au schimbat câteva e-mailuri în săptămânile care au urmat, dar Jennifer era emotionata. Când Chris a apărut, ea nu s-a putut opri din vorbit. În trei luni, s-au logodit.
Cei doi spun că nunta lor din 2004 din Winnipeg a fost „cea mai bună petrecere vreodată”. Din fericire, vremea a jucat bine și, în ciuda mulțimii de oaspeți care au zburat din Toronto, nimeni nu a fost aproape de a rata sărbătorile.Câțiva ani mai târziu, Jennifer a rămas însărcinată cu primul lor copil.
citește și...