Povestea tânărului care pretinde că s-a născut pe Marte: „Viaţa oamenilor se va schimba”

28.11.2021, 17:57

Boriska Kipriyanovich, un tânăr geniu din Volgograd, Rusia, susține că a trăit pe Marte înainte de a se naște pe Pământ.

I-a derutat pe profesori cu inteligența lui și înțelepciunea radicală. Cunoștințele sale extinse despre spațiu sunt de neegalat, uimind oamenii de știință din întreaga lume.

În 2017, acesta a emis un avertisment către Pământ într-un videoclip viral. În videoclip, el a susținut că face parte dintr-o rasă marțiană care a fost distrusă într-un conflict nuclear și și-a exprimat teama că Pământul se îndreaptă în aceeași direcție.

Adolescentul susține a fost un pilot marțian

Preocupările lui au venit atunci când tensiunea dintre Statele Unite și Coreea de Nord a atins un punct de rupere din cauza unui vast program de arme nucleare în Coreea de Nord.

Boriska, în vârstă de 25 de ani, a avertizat că Pământul s-ar putea confrunta cu aceeași soartă ca „oamenii lui” și că el și un grup de alții au fost aici pentru a salva oamenii.

El susține că „își amintește” că a fost un pilot marțian care a călătorit pe Pământ după ce războiul care i-a devastat planeta l-a lăsat fără adăpost.

Presupusa viață pe Marte

„Îmi amintesc când aveam 14 sau 15 ani. Marțienii duceau războaie tot timpul, așa că de multe ori trebuia să particip la raiduri aeriene cu un prieten de-al meu. Am putea călători în timp și spațiu zburând în nave spațiale rotunde, dar am observat viața pe Pământ cu avioane triunghiulare. Navele spațiale marțiane sunt foarte complicate.”

Descriind presupușii locuitori ai lui Marte, el a spus că aceștia sunt „înalți, avansați din punct de vedere tehnologic și capabili de călătorii interstelare”. El a susținut, de asemenea, că marțienii erau nemuritori care au încetat să îmbătrânească odată ce au trecut de 35 de ani.

Secretul vieții umane

Boriska și-a lăsat părinții și profesorii uimiți de capacitățile sale. Mama lui susține că, la scurt timp după naștere, a reușit să-și țină capul sus fără niciun sprijin la vârsta de două săptămâni.

Medicul său mai susține că, după câteva luni de la naștere, a început să vorbească, iar la vârsta de 18 luni, putea să citească, să deseneze și să picteze.

Profesorii săi de la grădiniță au fost uimiți de capacitatea lui incredibilă de a-și aminti ceea ce a fost învățat și de talentele sale fantastice de scris și de limbă.

Boriska era, de asemenea, obsedat de sistemul solar. Deși părinții săi susțin că nu l-au învățat niciodată în mod complicat despre sistemele planetare, el avea o afinitate deosebită pentru Marte. El vorbea adesea despre planetă, civilizații extraterestre și alte minuni ale spațiului.

Mai întâi le-a spus părinților săi despre presupusa sa viață pe Marte, înaintea oricui. Deși timid, cercetătorii l-au descris drept un „tânăr cu o inteligență peste medie”.

La ora actuală, Boriska nu poate fi găsit, iar jurnaliştii care au încercat să-i dea de urmă au aflat că acesta ar trăi într-un sătuc izolat din Rusia, sub protecţia guvernului.

citește și...