Povestea impresionantă a lui Alin Gheorghișan. Actorul a fost dat spre adopție la opt luni

30.03.2020, 09:17

Alin Gheorghișan, în vârstă de 39 de ani, este actor la Teatrul de Revistă ”Constantin Tânase”. Este mereu cu zâmbetul pe buze, însă dincolo de acest zâmbet se ascunde o poveste de viață impresionantă.

Alin Gheorghișan este cunoscut publicului larg și grație aparițiilor sale la show-uri de televiziune precum ”Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, și ”Vocea României”, de la Pro TV.

Puțină lume știe că Alin Gheorghișan a fost dat spre adopție la opt luni. Despre acest lucru a oferit detalii actorul într-un interviu pentru click.ro.

”E poveste foarte lungă. Am fost născut în Bucureşti în afară căsătoriei şi, după opt luni, femeia aceea m-a dat spre adopţie. Am trăit până la doi ani şi jumătate la orfelinatul „Sfânta Ecaterina”, de lângă Arcul de Triumf. Am fost adoptat la începutul anului 1983 de părinţii care m-au crescut şi pe care îi iubesc.

Deşi am vrut să îmi cunosc mama naturală şi am făcut toate demersurile, nu am mai apucat pentru că ea a murit în 1993. Am vrut să îmi aflu identitatea şi m-am gândit că poate voi scrie o carte. Nici pe tatăl natural nu l-am cunoscut, dar ştiu cine e pentru că există dosarele şi am avut acces la acestea. Mai am cinci fraţi pe care i-am descoperit anul trecut. Cu o soră am vorbit la telefon şi cu ceilalţi patru m-am întâlnit”, a dezvăluit artistul.

Acesta a vorbit și despre soția sa și cei doi copii.

”Pe Andreea, soţia mea, am cunoscut-o la teatru, la organizarea spectacolelor, iar în aprilie împlinim 13 ani împreună. Avem doi copii, Bianca (12 ani) şi Marc (10 ani). Bianca are talent actoricesc şi dansează foarte bine, aşa că a făcut parte din distribuţia spectacolului „Nepoţii lui Tănase”. Mark a fost diagnosticat cu TSA (tulburare de spectru autist), face terapia ABA de aproape şase ani şi se recuperează foarte bine. Asta şi pentru că a stat mult în faţa televizorului. Îi plac sportul şi jocurile, iar problemele sunt doar de comunicare”, a povestit Alin Gheorghișan.