Povestea impresionantă a lui Alin Gheorghișan. Actorul a fost dat spre adopție la opt luni

30.03.2020, 09:17
Povestea impresionantă a lui Alin Gheorghișan. Actorul a fost dat spre adopție la opt luni

Alin Gheorghișan, în vârstă de 39 de ani, este actor la Teatrul de Revistă ”Constantin Tânase”. Este mereu cu zâmbetul pe buze, însă dincolo de acest zâmbet se ascunde o poveste de viață impresionantă.

Alin Gheorghișan este cunoscut publicului larg și grație aparițiilor sale la show-uri de televiziune precum ”Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, și ”Vocea României”, de la Pro TV.

Puțină lume știe că Alin Gheorghișan a fost dat spre adopție la opt luni. Despre acest lucru a oferit detalii actorul într-un interviu pentru click.ro.

”E poveste foarte lungă. Am fost născut în Bucureşti în afară căsătoriei şi, după opt luni, femeia aceea m-a dat spre adopţie. Am trăit până la doi ani şi jumătate la orfelinatul „Sfânta Ecaterina”, de lângă Arcul de Triumf. Am fost adoptat la începutul anului 1983 de părinţii care m-au crescut şi pe care îi iubesc.

Deşi am vrut să îmi cunosc mama naturală şi am făcut toate demersurile, nu am mai apucat pentru că ea a murit în 1993. Am vrut să îmi aflu identitatea şi m-am gândit că poate voi scrie o carte. Nici pe tatăl natural nu l-am cunoscut, dar ştiu cine e pentru că există dosarele şi am avut acces la acestea. Mai am cinci fraţi pe care i-am descoperit anul trecut. Cu o soră am vorbit la telefon şi cu ceilalţi patru m-am întâlnit”, a dezvăluit artistul.

Acesta a vorbit și despre soția sa și cei doi copii.

”Pe Andreea, soţia mea, am cunoscut-o la teatru, la organizarea spectacolelor, iar în aprilie împlinim 13 ani împreună. Avem doi copii, Bianca (12 ani) şi Marc (10 ani). Bianca are talent actoricesc şi dansează foarte bine, aşa că a făcut parte din distribuţia spectacolului „Nepoţii lui Tănase”. Mark a fost diagnosticat cu TSA (tulburare de spectru autist), face terapia ABA de aproape şase ani şi se recuperează foarte bine. Asta şi pentru că a stat mult în faţa televizorului. Îi plac sportul şi jocurile, iar problemele sunt doar de comunicare”, a povestit Alin Gheorghișan.

citește și...