Povestea emoționantă a câinelui care și-a așteptat stăpânii să se întoarcă, în același loc, 4 ani! Ce s-a întâmplat cu el

23.10.2019, 18:14

Povestea emoționantă a câinelui care și-a așteptat stăpânii să se întoarcă, în același loc, 4 ani. Animalul se rătăcise de stăpânii lui în 1025, în Thailanda, și a așteptat în aceeași intersecție, timp de patru ani. 

Povestea emoționantă a câinelui care și-a așteptat stăpânii să se întoarcă, în același loc, 4 ani!

Deși a fost găsit cu ajutorul rețelelor de socializare, cățelul nu a mai fost luat acasă.

Bon Bon a sărit din mașina stăpânilor săi. Nang și soțul ei, Khon Kaen, mergeau în vizită la niște rude, alături de animalul său. Cei doi au observat că Bon Bon nu mai era în mașină după mai mulți kilometri parcurși. S-au întors, însă nu l-au mai găsit. 

Cu toate acestea, cățelul a stat în acea intersecție vreme de patru ani. S-a îmbolnăvit, a fost lovit de mașini, însă nu s-a clintit din locul acela.

Trecătorilor li s-a făcut milă de el și i-au dat să mănânce. Saowalak, o femeie în vârstă de 45 de ani,  a povestit că acesta nu s-a mișcat deloc de acolo. Deși l-a luat acasă, acesta se întorcea de fiecare dată în intersecția respectivă, semn că aștepta pe cineva. 

‘Era piele și os, era bolnav. L-am numit Leo’, a spus femeia. Într-o zi, o fotografie cu el a ajuns pe Facebook, iar fiica celor care l-au pierdut a văzut că era vorba de cățelul familiei. A mers la intersecția respectivă, iar Bon Bon aștepta bucuros. 

Familia a întâlnit-o și pe Saowalak, femeia care a avut grijă de el și de care câinele se atașase. După ce l-au dus la veterinar, au decis împreună ca Bon Bon, rebotezat Leo, să rămână cu noua stăpână, iar vechii proprietari au promis că îl vor vizita cât mai des.

citește și...