Povestea bărbatului care și-a cunoscut viitoare soție când această era un bebeluș. “A fost un pic ciudat când am realizat că am întâlnit-o când era bebeluș”

12.08.2022, 15:42

CÂND o blondă a intrat în pub în timp ce Rich Foetu Tomkinson lucra în spatele barului, a fost dragoste la prima vedere. “A fost un pic ciudat când am realizat că am întâlnit-o pe Evie când era bebeluș”

 

Nu și-a dat seama că o cunoscuse pe Evie, acum în vârstă de 29 de ani, cu aproape 20 de ani mai devreme, când era doar un bebeluș.

În ciuda unei diferențe de vârstă de aproape două decenii, cei doi s-au cuplat în iulie 2018, iar în octombrie erau împreună, potrivit The Sun.

A văzut-o pe viitoarea soție când aceasta era bebeluș

S-au mutat împreună în februarie 2019, iar Rich, acum în vârstă de 48 de ani, a cerut-o în căsătorie în luna septembrie a aceluiași an.

Când a cunoscut-o pe mama lui Evie, Sarah Owen, 53 de ani, consilier, a fost uimit când și-a dat seama că au lucrat pe aceeași stradă în anii ’90 – ceea ce înseamnă că a văzut-o pe Evie când era bebeluș, când Sarah o împingea în cărucior.

“A fost un pic ciudat când am realizat că am întâlnit-o pe Evie când era bebeluș”

Dar cuplul a văzut partea amuzantă a lucrurilor și, cu sprijinul familiei și al prietenilor, s-au căsătorit în luna iulie a acestui an, iar acum așteaptă un copil.

Rich spune: “A fost un pic ciudat când am realizat că am întâlnit-o pe Evie când era bebeluș, dar nu am avut nicio idee la momentul respectiv.

Pur și simplu râdem de asta. Vârsta este doar un număr pentru noi.

Am mai fost confundat cu tatăl lui Evie, dar majoritatea oamenilor pot vedea cât de bine ne potrivim. Diferența de vârstă de 19 ani nu ne deranjează deloc”.

Evie, un asistent social, adaugă: “A fost un pic ciudat când am aflat că Rich mă cunoscuse când eram copil.

Este atât de amuzant. Când suntem împreună, nu-ți poți da seama că avem o diferență mare de vârstă.

“Va fi un tată grozav”

 

Deși cei dragi le-au susținut întotdeauna relația, cuplul a fost confundat ca fiind tată și fiică.

Evie își amintește: “O femeie m-a întrebat odată dacă sunt cu tatăl meu. Dar nu a fost rău intenționată și cred că a fost umilită când i-am spus că era prietenul meu”.

Cei doi plănuiau să se căsătorească în iunie 2021, dar au decis să își amâne ziua cea mare din cauza restricțiilor Covid.

În mod tragic, Evie și-a pierdut brusc tatăl Martyn, în vârstă de 60 de ani, în iulie 2021.

 

citește și...