Povestea Anei, fata care și-a făcut cont pe Instagram pentru că era prea bolnavă! Imagini incendiare cu tânăra care are acum 8 milioane de fani

25.09.2019, 17:25

Acum este o bloggeriţă şi antrenoare de fitness cunoscută, însă povestea ei de viaţă a impresionat o lume întreagă. Anna Nyström, în vârstă de 27 de ani, este originară din Suedia şi are un corp bestial.

Povestea Anei, fata care și-a făcut cont pe Instagram pentru că era prea bolnavă! Imagini incendiare cu tânăra care are acum 8 milioane de fani

Blondina sexy a dezvăluit că atunci când şi-a făcut contul de Instagram avea mari probleme de sănătate. Acum, Anna Nyström are peste 8 milioane de fani pe reţeaua de socializare.

Ea a ţinut să precizeze că fotografiile de pe Instagram nu arată întotdeauna ce se ascunde sub un chip frumos.

‘Un corp sănătos şi frumos nu se referă doar la antrenament, ci și la un stil de viață echilibrat, alimente sănătoase și o stare de spirit pozitivă.Mulți dintre voi au fost curioși să afle mai multe despre mine și despre cum am ajuns acolo unde sunt azi. Asta e povestea mea’, îşi începe mărturiile vedeta din Suedia.

În 2013, Anna şi-a creat contul de Instagram, însă pe atunci se afla într-o perioadă dificilă a vieţii sale. Ea adora fotografia şi era pasionată de sport.

‘Totul a început în 2013, când mi-am creat contul de Instagram, ca mulți alții. În această perioadă am trecut printr-o perioadă dificilă cu sănătatea mea și am avut zile în care durerile nu m-au lăsat să mă dau jos din pat. Întotdeauna mi-a plăcut fotografia, să pictez și tot ce presupune să fiu creativă. 

Puterea gândirii pozitive este ceva care nu trebuie niciodată subestimată. Nu o să mint, a fost foarte dificil și frustrant pentru mine să nu pot face ceea ce îmi doream. Am decis că trebuie să-mi pun sănătatea înaintea tuturor. Am fost hotărâtă să nu renunț până nu voi găsi un medic care să mă ajute să scap cu bine’, a povestit Anna Nyström, pe blogul personal.

Din fericire, tânăra şi-a revenit şi a avut puterea să meargă mai departe. În prezent, Anna a devenit un instructor de fitness destul de cunoscut şi împărtăşeşte cu fanii săi această pasiune.

‘Lucrurile s-au îmbunătățit încet. Am devenit din ce în ce mai puternică în fiecare zi și mi-a plăcut. Am început să împărtășesc pasiunea pentru fitness pe Instagram. Astăzi conduc propria companie, sunt un antrenor personal autorizat. În plus, am construit o comunitate de câteva milioane de oameni care mă urmăresc zilnic pe rețelele mele de socializare. Aceasta mă face unul dintre cele mai mari influenceri feminini din Suedia’. 

Este unul dintre cei mai mari influenceri feminini din Suedia

Ea a mai mărturisit că niciodată nu se gândea că va ajunge atât de sus, mai ales atunci când se simţea foarte rău şi era la pământ cu moralul.

‘Sunt într-adevăr mândră de ceea ce am realizat până acum. Mi-a fost foarte greu să-mi imaginez că voi fi acolo unde sunt astăzi. Știu că există o mulțime de oameni care se luptă din diferite motive. De aceea am simțit că este important pentru mine să-mi împărtășesc povestea pe blog, să vă arăt că nimeni nu este perfect și asta ne face pe toți unici.

Am creat acest site web pentru a putea împărtăși mai multe gânduri, viața mea de zi cu zi și pentru a vă inspira să trăiți un stil de viață sănătos. Sunt atât de încântată pentru toate proiectele mele viitoare și aștept cu nerăbdare să le împărtășesc cu voi!’

Sursa: annanystrom.com

citește și...