Planurile Lorei, date peste cap. ”Zborul nostru a fost din nou anulat”

22.05.2020, 15:08
Planurile Lorei, date peste cap. ”Zborul nostru a fost din nou anulat”
Planurile Lorei, date peste cap. ”Zborul nostru a fost din nou anulat”

Planurile cântăreței Lora de a reveni din Bali în România au fost din nou date peste cap.

Pandemia de coronavirus care a afectat întreaga planetă a prins-o pe Lora în Bali. Vedeta a mers cu iubitul ei, Ionuț Ghenu, în vacanță, însă nu a mai putut reveni în țară după ce zborurile au fost anulate. Solista a anunțat că e posibil să se întoarcă în România în data de 9 iunie. Însă, acum planurile i-au fost din nou date peste cap, după cum a anunțat chiar ea.

„Trebuie să vă spun ceva. Sunteți pregătiți? Zborul nostru a fost din nou anulat. S-a amânat totul pentru cel puțin 25 iunie. Speram că pe 9 iunie putem pleca”, a declarat Lora la emisiunea ”Vorbește lumea!. citată de libertatea.ro.

Cine este Lora

Lora, pe numele său real Laura Petrescu, are 37 de ani. Este o cântăreață de muzică pop-dance. S-a născut în Vaslui și a absolvit liceul „Sfânta Maria” din Galați.

Înainte de a-și începe cariera solo, a făcut parte din formația Wassabi. De-a lungul anilor, cântăreața a lansat numeroase melodii care au ajuns hituri.

În ceea ce privește viața personală, Lora a fost căsătorită cu comediantul Dan Badea, însă povestea lor de dragoaste nu a avuty un final fericit. După doi ani de mariaj, pe 13 octombrie 2014 cei doi au divorțat oficial.

„De când m-am despărţit de fostul meu soţ, ne-am mai întâlnit şi ne-am salutat, dar acum nu aş putea să-l mai salut. Ar fi modul meu de a spune ”foarte urât din partea ta”. El a fost întrebat dacă nu îi este frică să se căsătorească atât de repede şi a răspuns că nu îi este teamă că … va fi din nou înşelat”, declara cântăreața în urmă cu ceva timp.

De câțiva ani, Lora formează un cuplu cu Ionuț Ghenu, cu care se înțelege foarte bine și alături de care pare că și-a găsit fericirea.

 

citește și...