Pilotul de Formula 1 Charles Le Clerc s-a despărțit de iubita sa! Care a fost motivul 

30.09.2019, 17:22
Pilotul de Formula 1 Charles Le Clerc s-a despărțit de iubita sa! Care a fost motivul 
Charles Le Clerc s-a despărțit de iubita sa

Pilotul de Formula 1 Charles Le Clerc s-a despărțit de iubita sa, Giada Gianni. Motivul a fost dezvăluit chiar de blondă, într-un video postat pe o rețea socială. 

Giada Gianni se pare că nu a primit bine vestea despărțirii, după aproape patru ani de relație, modelul ștergând imediat de pe Instagram toate fotografiile pe care le aveau împreună. 

Le Clerc și-a părăsit iubita pentru a se dedica doar carierei

Blonda a mărturisit, într-un live video pe Instagram, care a fost motivul pentru care relația cu Le Clerc a luat sfârșit: „Charles m-a părăsit. Vrea să se dedice în totalitate Formulei 1 și echipei Ferrari”. 

Până la acest moment, se pare că revenirea la burlăcie îi priește monegascului, care a terminat pe locul al treilea cursa de duminica trecută, Marele Premiu al Rusiei. Cursa a fost câștigată de Lewis Hamilton, iar pe locul 2 s-a situat chiar colegul său de la Mercedes, Valtteri Bottas. 

În clasamentul de anul acesta, în acest moment Le Clerc se află pe locul al treilea, însă șansele să îl devanseze pe Hamilton sunt destul de reduse, acesta având 107 puncte în fața lui. 

Până la acest moment, Charles nu a comentat despărțirea de Giada, cel mai probabil acordând toată atenția antrenamentelor pentru viitoarea etapă, care va avea loc pe 13 octombrie, în Japonia. 

citește și...