Pierdere în greutate: 7 rețete rapide și ușoare care pot ajuta să slăbiți

08.06.2022, 19:20

Pierderea în greutate poate fi o provocare. Aici vă aducem câteva rețete prietenoase pentru pierderea în greutate ușor de făcut. Pe măsură ce încercati să slăbiti, este esențial să faceți schimbări în stilul de viață. Dar la început totul pare atât de provocator. S-ar putea să încercați să gășiți tipul de dietă potrivit de rutină de antrenament și, mai mult decât atât, câteva rețete sănătoase  vă pot ajută să vă controlați greutatea. Poate părea dificil, dar nu este atât de greu! Odată ce cunoașteți echilibrul, gestionarea greutății devine ușor de realizat. Cu toate acestea, dacă încă sunteți în căutarea unor rețete, lăsați-ne să vă ajutăm. Aici avem câteva rețete de slăbit rapid și ușor de făcut pentru cină.

Pierderea în greutate: Iată 7 rețete rapide de slăbit:

1. Ovăz

Această gustare este săracă în carbohidrați și bogată în proteine, ceea ce o face o completare excelentă pentru dieta dumneavoastră de slăbit. În loc să folosească un aluat de orez convențional, acesta folosește ovăz super-nutritiv.

2. Chaat din ou

Proteinele, grăsimile sănătoase și vitaminele se găsesc din abundență în ouă. Cu o atingere desi încântătoare, acest chaat cu ou fiert extinde varietatea felului de mâncare. Combină bunătatea ouălor cu condimente unice pentru a oferi simțurilor tale gustative o experiență complet diferită.

 

3. Orez cu nucă de cocos 

Orezul cu nucă de cocos este ușor, ușor, aromat și gustos și poate fi făcut prietenos cu pierderea în greutate cu câteva modificări simple. Acest orez cu nucă de cocos keto, care folosește conopidă în loc de orez, este preparatul perfect ușor și cald!

4. Legume prăjite

Acest fel de mâncare hrănitor are o mulțime de legume. Această bucătărie indiană cu conținut scăzut de calorii este prăjită cu puțin ulei și ierburi și condimente, vă va face să vă simțiți sătul în cel mai scurt timp. De asemenea, vă va oferi o nutriție atât de necesară

5. Pește fără ulei CurryFish, care este bogat în grăsimi bune și are un conținut scăzut de calorii, este o alegere excelentă pentru o masă ușoară și sănătoasă, cu conținut scăzut de calorii. Aceasta este plină de arome din lapte de cocos și tamarind. Poți avea asta cu o porție de orez.

6. Conopida prăjită este bogată în nutrienți și săracă în grăsimi. Prăjirea îi conferă o textură crocantă, precum și o aromă de afumat. Faceți din această bucătărie indiană cu conținut scăzut de calorii o parte a noului dvs. plan de dietă!

7. Ovăz Khichdi

Acest bol substanțial de khichdi este probabil să vă țină din plin, datorită bunătății de ovăz, morcov, mazăre verde, roșii, ardei iute și ulei de măsline. Încearcă-l astăzi!

Aceste rețete se prepară rapid și nu necesită nimic în plus.

citește și...