Pere coapte cu scorțișoară. Idee de mic dejun de toamnă
Toamna este perioada în care totul este maro și monoton, dar aceste idei de mic dejun de toamnă sunt o rază de soare. O masă de mic dejun confortabilă și consistentă pentru a întâmpina noul anotimp alături de cei dragi este neprețuită și știu că nu vrei să o dai în bară. Fie că este vorba de ceva dulce sau sărat, sau doar o băutură ușoară – avem exact ceea ce trebuie să gătești pentru familia ta atunci când vine valul de frig.
Nu este nevoie să te uiți în cartea ta de bucate prăfuită. Am adunat o rețeta gustoasă de mic dejun pe care să o încerci. Și, bineînțeles, au acea vibrație de toamnă pe care o căutați, de la utilizarea ingredientelor până la culoare și gust.
Pere coapte cu scorțișoară
5 ingrediente
- 4 pere Beurre Bosc coapte, decojite
- 2 linguri de zahăr brun
- 1 linguriță de scorțișoară măcinată
- 1 lingură de unt
- 1/3 ceașcă de Fruche de vanilie ușoară, pentru a servi
Mod de preparare
Pasul 1
Preîncălziți cuptorul la 180°C. Tăiați fiecare pară în jumătate și așezați-o pe o bucată de folie suficient de mare pentru a cuprinde 2 jumătăți. Se presară cu zahăr combinat și scorțișoară . Se presară cu unt . Înfășurați în folie de aluminiu. Așezați pe o tavă de copt.
Pasul 2
Coaceți perele la cuptor timp de 30 de minute sau până când se înmoaie. Așezați-le în boluri. Turnați sosul din interiorul foliei. Serviți cu Fruche .