Pepe, declarații uluitoare despre divorțul de Raluca Pastramă. Ce șanse sunt ca cei doi să se mai împace

06.01.2021, 18:52
Pepe, declarații uluitoare despre divorțul de Raluca Pastramă. Ce șanse sunt ca cei doi să se mai împace
Pepe, declarații uluitoare despre divorțul de Raluca Pastramă. Ce șanse sunt ca cei doi să se mai împace

Finalul lui 2020 nu a fost deloc unul ușor pentru Pepe! În urmă cu mai bine de două luni jumătate, solistul anunța că s-a despărțit de Raluca Pastramă, mama fiicelor sale. Ulterior, s-a aflat că bruneta l-ar fi înșelat pe artist cu un alt bărbat. 

Pepe dezvăluia că va divorța pe cale amiabilă la notar, însă lucrurile s-au schimbat radical după ce solistul a descoperit că a fost ‘tradus’ de Raluca în timpul mariajului.

Astfel, Pepe a depus, în instanţă un document în care explica modul în care Raluca Pastramă i-a recunoscut că l-a înșelat cu un alt bărbat.

Pepe a făcut pace cu Raluca Pastramă

După aceste acuzații, se pare că apele s-au mai calmat în familia lor, iar de sărbători au decis să facă pace de dragul micuțelor, Rosa și Maria.

‘Pentru mine 2020 nu a fost un an ușor. Au fost schimbari majore și sunt încă în viața mea. Am spus de la început că nu vor fi scandaluri între noi. Așa e, au fost mici derapaje. Ne-am întors însă în punctul de acum două luni și jumătate. E o despărțireamiabilă, așa cum am spus de la început. Nu au fost escapadeledespre care s-a vorbit’, a declarat Pepe, invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV.

De sărbători, cei doi soți și-au împărțit copiii și au avut prilejul de a discuta civilizat. Cât despre o posibilă împăcare, Pepe a dezvăluit că Raluca ar fi cea care și-ar dori mai mult divorțul.

Cei doi vorbesc zilnic

Pepe a mai spus că acum vorbește zilnic cu Raluca și prioritatea lor numărul unu sunt cele două fete: Maria și Rosa Alexandra.

‘Copiii nu trebuie luați nici de mamă, nici de tată. Eu am insistat să vorbesc cu Raluca și am reușit. Și ea și-a dorit același lucru, am stat de vorbă și am înțeles niște lucruri. Atât timp cât 50 la sută din varianta de sută la sută nu-și dorește, nu mai e cale de împăcare. Eu respect dorința fiecăruia. Puteam să bag mana în foc că nu mă despart toată viața de Raluca și uite că nu a fost așa.

Eu sunt un tip hotărât. Dar e vorba despre copiii noștri, viața noastră, trebuie să fim alături de copiii noștri amândoi, trebuie să comunicăm între noi. Trebuie să ne lăsăm pe noi deoparte, să lăsăm frustrarea și orgoliile la o parte. Trebuie să avem o relație frumoasă de dragul copiilor. Chiar am reușit asta. Vorbesc zilnic cu Raluca’, a mai spus interpretul, la PRO TV.

citește și...