Pe ce nu ar da Lora bani. ”Nu aș vrea să investesc în chestii care-s doar de nume și atât”

04.05.2022, 15:16
Pe ce nu ar da Lora bani. ”Nu aș vrea să investesc în chestii care-s doar de nume și atât”
Pe ce nu ar da Lora bani. ”Nu aș vrea să investesc în chestii care-s doar de nume și atât”

Laura Petrescu, cunoscută sub numele de scenă Lora, a dezvăluit pe ce anume nu ar da niciodată bani. Artista, în vârstă de 39 de ani, a afirmat că este foarte atentă la investițiile pe care le face. ”Nu că n-aș da niciodată, dar deocamdată nu aș vrea să investesc în chestii care-s doar de nume și atât”, a spus vedeta.

Într-un interviu pentru postul de televiziune Antena Stars, Lora a explicat pe ce nu ar cheltuit niciodată bani.

Artista a afirmat că nu este zgârcită, însă este cumpătată.

Pe ce nu ar da Lora bani. ”Eu construiesc la un brand al meu și atunci știu ce înseamnă fiecare ban”

”Cine dă bani pe iubire?! Încearcă cineva? Eu n-aș da niciodată bani pe asta. N-aș da bani pe chestii care, nu știu, haine scumpe, genți… Nu că n-aș da niciodată, dar deocamdată nu aș vrea să investesc în chestii care-s doar de nume și atât”, a declarat Lora, potrivit spynews.ro.

”Pentru că eu construiesc la un brand al meu și atunci știu ce înseamnă fiecare ban. Am altă percepție asupra finanțelor. Nu sunt zgârcită, dar pot părea așa, pentru că sunt cumpătată”, a adăugat ea.

Lora formează un cuplu cu Ionuț Ghenu

Lora este unul dintre numele importante din industria muzicală din România. Cântăreața are o carieră de succes și de-a lungul anilor a lansat numeroase melodii care au devenit hituri. În plan personal, Lora a fost căsătorită cu comediantul Dan Badea, însă povestea lor de dragoste nu a avut un final fericit. După doi ani de mariaj, pe 13 octombrie 2014 cei doi au divorțat oficial. În prezent, Lora formează un cuplu cu Ionuț Ghenu. Acesta din urmă a avut o relație cu actrița Doinița Oancea.

 

Lora și Ionuț Ghenu își doresc să ajungă în fața altarului, însă artista a explicat, pentru click.ro, că nunta lor nu va avea loc nici anul acesta. „Nunta? Nu știm când anume va fi! Am amânat-o iar. Nu vrea să mă mărit în anul războiului. A fost pandemia, acum e războiul, tot timpul intervine câte ceva în viața asta. Nu mai știi ce să crezi și ce planuri să-ți mai faci în lumea asta plină de surprize! Mai așteptăm, avem răbdare”, a explicat Lora.

citește și...