Pavel Bartoș dă detalii despre soția și fiicele sale. ”Pot să spun că sunt un norocos”

03.05.2021, 15:05
Pavel Bartoș dă detalii despre soția și fiicele sale. ”Pot să spun că sunt un norocos”
Pavel Bartoș dă detalii despre soția și fiicele sale. ”Pot să spun că sunt un norocos”

Binecunoscutul actor și prezentator de televiziune Pavel Bartoș a oferit detalii despre familia sa. Acesta a vorbit despre soția sa și fiicele lor.

Pavel Bartoș a vorbit despre familia sa într-un interviu pentru revista Viva. Actorul și prezentatorul de televiziune a povestit cum este viața alături de soția sa, Anca, și de cele trei fiice ale lor.

”În general, acasă, nu sunt eu în rolul principal. Acasă, e tot timpul una dintre cele patru fete. De cele mai multe ori, soția și întotdeauna cea mică, Sofia. Sunt genul de om care după ce a trecut de ușa casei nu mai acționează, ci doar reacționează. Și e bine să fii așa și îmi place să fie și așa!”, a spus acesta.

Pavel Bartoș dă detalii despre soția și fiicele sale. ”Ea ține tot echilibrul familiei”

”Mama este epicentrul familiei, în jurul ei, de fapt, se învârte totul și ea ține tot echilibrul familiei. Iar eu pot să spun că sunt un norocos, din această perspectivă, pentru că Anca a fost un om care s-a dedicat copiilor, familiei, 100%, și asta se vede din plin.Mie mi-a dat liniștea și relaxarea necesare să îmi aloc timpul indispensabil dezvoltării profesionale, știind că a mea familie este pe mâinile cele mai bune. Anca a făcut toate aceste lucruri, fără să-și neglijeze preocupările și dorințele. Culmea, a găsit și timp pentru a-și îndeplini un vis mai vechi, acela de a urma Medicina. Iar acum este studentă în anul 2 la o facultate unde se știe foarte bine că se învață foarte mult, dar îi place”, a mai declarat Pavel Bartoș pentru sursa mai sus-menționată.

Actorul a vorbit și despre cele trei fiice ale sale.

”Toate trei sunt foarte diferite. Eva este pasionată de limba engleză, dar nu numai. Este un copil foarte bun, învață excelent. Deși are doar 17 ani, oricând aș putea să o las să aibă grijă de surorile ei mai mici. Am foarte mare încredere în ea. Iar într-un viitor foarte apropiat are de gând să urmeze Facultatea de Drept. Rita este mai misterioasă, în sensul bun. Glumesc și eu că este dovada că am și eu sânge albastru în familie. Desenează și pictează extrem de frumos. Cumva, de pe acum știe ce vrea să se facă atunci când o să fie mare, vrea să devină arhitectă. Sofia, „șefa familiei”, la doar 7 ani. Dacă primele două fete au scăpat de microbul artei, ea se pare că nu. Este de pe acum o desăvârșită artistă în toate domeniile: de la balet până la alte forme de artă care încă nu sunt inventate, dar pe care le creează ea. Este, probabil, cea mai norocoasă, pentru că ea este foarte fericită că are două surori”.

citește și...