Paula Chirilă, despre lecțiile învățate după divorț: Am învățat să ofer fără să mă gândesc la ceea ce primesc

04.11.2021, 14:49
Paula Chirilă, despre lecțiile învățate după divorț: Am învățat să ofer fără să mă gândesc la ceea ce primesc

Paula Chirilă a vorbit, recent, despre ce a învățat în căsnicia sa, dar și despre experiențele în dragoste. Colegă lui Dan Capatos a divorțat de soțul ei, în urmă cu patru ani, după un mariaj de 12 ani.

Paula Chirilă a făcut mărturisirea în cadrul unui interviu TV, împărtășind lecțiile pe care le-a învățat după despartie. Prezentatoarea TV spune că cel mai important lucru pe care l-a învățat într-o relație este să ofere fără nicio așteptare și să nu o condiționeze.

 

 „Nu știu ce am învățat din căsnicia pe care am avut-o! Poate să nu pun atât de multă presiune pe partener, pe cel care e alături de mine. Geloasă nu am fost niciodată, sunt vigilentă, dar geloasă nu. Dacă s-a dus de lângă mine să fie bun dus că o să vină poate domnul, poate domnul, să nu stea în ușă, să nu încurce drumul. Am învățat să fiu relaxată, și să ofer fără să mă gândesc la ceea ce primesc!”, a declarat Paula Chirilă, potrivit vivi.ro.

După divorțul de soțul ei, Paula Chirilă a avut o relație cu un bărbat cu 16 ani mai mic, însă relația nu a funcționat.

Ce a învățat Paula Chirilă din fosta căsnicie

Aceasta a declarat că a învățat să se iubească pe sine și că este singura responsabilă de fericirea ei.

„Sunt foarte bine acum! Mă bucur de viață. Mă bucur de iubire, mă iubesc în primul rând pe mine și atunci pentru că mă iubesc  pe mine am  atras lângă mine oameni care mă iubesc și mă fac fericită.

Oricum eram fericită și înainte că fericirea mea nu e în buzunarul nimănui, e la mine, dar am lângă mine oameni  care îmi întregesc viața și mi-o fac frumoasă’, a declarat Paula Chirilă pentru VIVA.

Ce spunea prezentatoarea TV după divorț

Paula Chirilă și Marius Aciu s-au căsătorit în 2005, la Cluj, iar în 2017 au decis ca fiecare să o ia pe drumul său și să divorțeze. Soţul ei este un scenarist, pe care Paula l-a întâlnit la o televiziune, în perioada debutului său. Cei doi au o fetiţă pe nume Carla Sofia, în vârstă de 12 ani.

„Am divorţat. De acum înainte Dumnezeu cu mila să vedem ce ne pregăteşte. Drumurile noastre s-au despărţit. Încerc să fac faţă situaţiei şi să reduc daunele. Nu am fost singura care a luptat! Chiar în ultimii ani el făcea naveta! A făcut toate eforturile. Amândoi am încercat să ne tţinem pe linia de plutire. Pana la urma am ajuns la concluzia ca e mai bine asa. Sa speram că vom fi fericiţi în altă parte. Au fost totuşi 12 ani de viata foarte frumoşi şi am fost fericiţi după care nu am mai fost. Nu trebuie să ţii cu dinţii de ceva doar pentru că aşa se cade. Când nu mai e ce trebuie trebuie să cauţi în alta parte. Regret foarte multe lucruri. N-am fost nici eu destul de atentă cu el, e un om minunat. Şi încă îl mai iubesc. Ţin foarte mult la el. S-a produs o fractură, o ruptură. (…) Avem foarte multe amintiri frumoase. Acum nu mă întreba de-astea că încep să plâng. Avem foarte multe amintiri frumoase şi atunci cand se termina un lucru îţi aminteşti doar de lucrurile frumoase făcute împreună”, a spus Paula Chirilă, la Antena Stars.

citește și...