Patrizia Paglieri și-a pierdut mama: „Încerc să trec peste asta, am un copil de crescut”

26.09.2019, 14:11
Patrizia Paglieri și-a pierdut mama acum șase luni

Patrizia Paglieri trece printr-o perioadă foarte dureroasă, după ce în urmă cu șase luni și-a pierdut mama. Celebrul chef a vorbit, recent, despre acel moment, dar și despre planurile sale de viitor. 

Tot timpul cu zâmbetul pe buze, Patrizia Paglieri a avut parte de momente îngrozitoare acum jumătate de an, atunci când mama sa s-a stins din viață din cauza unei boli necruțătoare. 

Patrizia Paglieri: „Sunt o fire pozitivă și fac tot posibilul să mă uit înainte”

„Era bolnavă de cancer. Încerc să trec peste asta, am un copil de crescut. Sunt o fire pozitivă și fac tot posibilul să mă uit înainte”, a dezvăluit fostul jurat de la „Master Chef” pentru OK! Magazine. 

Patrizia avea o relație extrem de apropiată cu mama sa, care i-a fost alături atunci când s-a mutat în România. „Mama îmi zicea să nu am încredere în toată lumea. În adolescență, în Italia, o ajutam la restaurant, așa îmi câștigam banii de pantofi. După, m-am căsătorit și lucrurile s-au schimbat. La un moment dat, tata a venit să deschidă un casino în România. Am divorțat și m-am mutat cu ei aici”, a mai spus bruneta. 

În viitorul apropiat, Patrizia o să meargă pe plaiurile natale, însă nu pentru mult timp: „Merg puțin în Italia. Pentru mine România este acasă, aici am jobul, prietenii, fiul”.