Paste negre cu calamari și roșii prăjite. O rețetă delicioasă

19.03.2022, 18:03
Paste negre cu calamari și roșii prăjite. O rețetă delicioasă

Aceste paste cu roșii prăjite și calamari durează doar 30 de minute să se gătească și sunt atât de delicioase! Rețetă de cină vegană rapidă și ușoară, cu opțiunea de a o face fără gluten! Acesta este unul dintre cele mai ușoare feluri de mâncare din paste!

Aceste paste neagră cu calamari este un preparat șic care este pur și simplu delicios! Am combinat spaghetele cu cerneală neagră de calmar  este atât de ușor de făcut.

CUM SE FACEȚI SOS DE ROSII 

 

Tăiați roșiile cherry în jumătate și așezați-le pe o tavă de copt. Poți folosi orice roșie cherry îți place! Cred că ar arăta destul de frumos dacă ai amesteca culorile roșiilor, folosind galben, roșu, verde și negru.

Scurgeți și clătiți calamarii vegani și adăugați-i pe foaia de copt. Curățați și zdrobiți cățeii de usturoi și împrăștiați-i pe tavă de copt, dar adaugă atât de multă aromă! Adăugați ierburile, sare, piper, ulei de măsline și amestecăți astfel încât totul să fie acoperit.

Pune tava într-un cuptor preîncălzit și coace timp de 30 de minute în timp ce fierbi o oală cu apă și gătești paștele!

 

IERBURI USCATE VS. IERBURI PROASPETE

 

Folosește ceea ce ai! Dacă ai doar busuioc uscat și oregano, folosește-l. Dacă aveți acces la ierburi proaspete, folosiți-le. Dacă folosiți ierburi proaspete, prăjiți oregano cu roșiile, dar adăugați busuioc în sos după ce acesta iese din cuptor.

POT FACE ACESTE PAȘTE CU ROȘII PĂRITE FĂRĂ GLUTEN?

Absolut! Sosul nu conține gluten, așa că tot ce trebuie să faci este să folosești paște fără gluten.

Acoperiți-l cu niște parmezan vegan și un praf de ardei roșu zdrobit! Puteți face cu ușurință parmezan vegan combinând caju prăjite, sare și drojdie nutritivă într-un robot de bucătărie dacă faceți o cantitate mare până când formează un praf delicios asemănător brânzei.

citește și...