Părinții tinerelor ucise din Caracal, devastați de durere! Mama și bunicul Luizei Melencu au leșinat în fața casei criminalului

29.07.2019, 15:22
Părinții tinerelor ucise din Caracal, devastați de durere! Mama și bunicul Luizei Melencu au leșinat în fața casei criminalului
Mama Luizei Melencu a strigat disperata

Crimele din Caracal au șocat o țară întreagă și au ajuns chiar și în presa internațională. Părinții fetelor, Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, nu-și revin din șoc, după ce au aflat că bărbatul de 66 de ani le-a ucis ce aveau mai scump pe lume.

Părinții tinerelor ucise din Caracal, devastați de durere!

Duminică, 28 iulie, Gheorghe Dincă a recunoscut ambele crime și a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Părinții Alexandrei Măceșanu, tânăra de 15 ani, ultima victimă a criminalului din Caracal, sunt împietriți de durere și abia dacă mai au puterea să se țină pe picioare. Imaginile cu aceștia au fost difuzate la Antena 3 și sunt greu de privit.

Luiza Melencu a dispărut în urmă cu 3 luni, iar Alexandra Măceșanu miercurea trecută. Ambele familii au crezut până în ultima clipă că fetele sunt în viață.

Mama și bunicul Luizei au mers revoltați la casa criminalului din Caracal, însă nu au fost lăsați să intre. Întreaga locuință este perchiziționată de criminaliștii care încă caute probe.

Mama Luizei și-a strigat durerea, iar bunicul tinerei de 18 ani a leșinat când a ajuns la casa criminalului. Cei doi au primit îngrijiri chiar în fața porții.

“Da, este adevărat. A recunoscut că le-a omorât pe amândouă. Sunt două fapte de omor. A oferit nişte explicaţii. Acum sunt din punctul dânsului de vedere, au venit aici pentru a întreţine relaţii sexuale, au fost discuţii mai aprinse şi în urma acelor discuţii le-a lovit şi în urma loviturilor s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Din declaraţiile dânsului au venit de bună voie”, a declarat Bogdan Alexandru, avocatul lui Gheorghe Dincă.

Alexandra Măceşanu a dispărut miercuri când se ducea la Caracal. Ea a fost sechestrată, bătută, violată și ulterior ucisă de Gheorghe Dincă. Același lucru l-ar fi pățit și Luiza Melencu, care era dispărută din luna aprilie 2019.

citește și...