Părinții Luizei fac acuzații grave! Ce se întâmplă la Caracal

07.08.2019, 12:55
Părinții Luizei fac acuzații grave! Ce se întâmplă la Caracal
Tonel Pop acuză anchetatorii

Avocatul familiei Luizei Melencu, adolescenta din județul Olt dispărută în aprilie, a vorbit despre cercetările de la Caracal și susține că ancheta nu se desfășoară cum trebuie.

Astfel, potrivit Antena 3, procurorul de caz i-a interzis avocatului să participe la perchezițiile de la locuința lui Gheorghe Dincă, desi este ilegal.

„Nu este normal, există o ordonanţă dată de un alt procuror care instrumentează cazul prin care mi s-a permis să iau parte la toate actele de cercetare de la faţa locului sau din altă locaţie. Probabil pentru că nu îi convine poziţia mea faţă de dânsul ca procuror, încearcă să blocheze accesul meu spre a cunoaşte ce fac dânșii acolo, ce s-a găsit acolo. În continuare, nu s-au făcut alte săpături, gropi, s-au găsit fragmente de oase şi alte corpuri delicte, dar procurorul de caz prezent la faţa locului îmi interzice în mod ilegal, găseşte pretexte, încearcă să îmi facă anumite capcane pentru a mă intimida astfel încât să nu cunoaştem nici noi, nici familia, nici presa ce se întâmplă acolo”, a declarat Tonel Pop.

Bărbatul a reclamat și comportamentul unuia dintre psihologii din anchetă: „Am plecat de acolo pentru că mi-a interzis printr-un psiholog, care îi spunea mamei Luizei la interogatoriu să deseneze rucsacul Luizei, într-un mod absolut penibil. Mama are rucsacul în poză”.

Cercetările de la Caracal continuă și astăzi, autoritățile explorând locuința acestuia, dar și împrejurimile.

 

citește și...