Părinții din Statele Unite se confruntă cu alergii declanșate de laptele praf. ”Mulți oameni trebuie să știe despre asta”

17.05.2022, 17:41

O mamă a cărei fiică are alergii alimentare severe a împărtășit fotografii cu pielea acoperită de erupții cutanate a bebelușului ei după ce a băut lapte de vacă pentru a evidenția impactul devastator al penuriei de lapte praf la nivel național. „Să vorbim despre lipsa de formule care afectează SUA chiar acum, deoarece mai mulți oameni trebuie să știe despre asta”,

Kayzie Weedman, în vârstă de 29 de ani, din Indiana, și-a împărtășit îngrijorările într-un TikTok acum viral săptămâna trecută, explicând că fiica ei de aproape șase luni, Palmer, este alergică la ingredientele din majoritatea formulelor și poate consuma doar anumite mărci.

„Să vorbim despre lipsa de formule care afectează SUA chiar acum, deoarece mai mulți oameni trebuie să știe despre asta”, a spus ea.

Imagini cu o erupție roșie și dureroasă pe fața și pe scalpul copilului

Mama a împărtășit imagini cu o erupție roșie și dureroasă pe fața și pe scalpul fiicei sale, pentru a arăta ce se întâmplă când bea lapte de vacă.

”Așadar, ce să fac când mă duc la rafturi și nu pot obține formula de care am nevoie? Trebuie doar să stau acolo și să mă uit la rafturile goale și să nu știu ce voi face în continuare”, a completat aceasta. Weedman a pus pe rețelele sociale filmările cu rafturile goale din magazinul ei local, conform Daily Mail.

Părinții din toată țara se confruntă cu aceeași problemă

Povestea a fost vizionată de milioane de ori și a primit mii de comentarii de la alți părinți, inclusiv de la cei aflați în situații similare.

Ulterior, mama a distribuit o actualizare prin care le mulțumește oamenilor pentru contribuțiile lor, spunând că acum au suficient lapte praf pentru a-și hrăni fiica în următoarele trei luni: ”Sunt uluită de numărul de oameni care doresc să mă ajute pe mine și pe fiica mea! Nu știți cu toții cât de mult înseamnă asta pentru mine și este o nebunie cum pot fi folosite rețelele sociale pentru a face bine! Lumea poate fi cu adevărat un loc minunat!”, a ținut ea să mai specifice.

Și aceasta nu este o problemă specifică acestei formule sau locației ei. Părinții din toată țara se luptă pentru a păstra suficiente provizii la îndemână pentru a-și hrăni bebelușii și chiar și Congresul analizează problema în curs de agravare, care a fost cauzată parțial de retrageri și probleme ale lanțului de aprovizionare.

citește și...