Ozana Barabancea este categorică în ceea ce privește viața personală. ”Nu, exclus”

07.02.2020, 09:24
Ozana Barabancea este categorică în ceea ce privește viața personală. ”Nu, exclus”
Ozana Barabancea este categorică în ceea ce privește viața personală. ”Nu, exclus”

Ozana Barabancea a făcut mărturisiri legate de viața sa personală. vedeta a explicat că nu își dorește un partener de viață, deși cei doi copii ai săi insistă ca aceasta să-și refacă viața.

Ozana Barabancea este mama a doi copii, Gloria și Andrew, de care este foarte mândră. Artista lirică a fost invitată la emisiunea Agenția VIP, de la Antena Stars, unde a mărturisit că nu se gândește să-și refacă viața alături de un eventual partener.

“Nu, exclus. Copiii şi-ar dori foarte mult, ei mi-au spus tot timpul… Trebuie să îmi mai doresc şi eu, asta e ideea. Mi-e foarte bine aşa cum e. (…) Dacă n-a fost să fie… Eu sunt foarte bine aşa cum sunt“, a declarat Ozana Barabancea, citată de spynews.ro.

Studiază la Universitatea de Muzică, la fel ca fiul ei

Ozana Barabancea este stuidentă la masterîn cadrul Universității Naționale de Muzică din București, acolo unde studiază și fiul ei, Andrew.

“Sunt masterandă la al treilea master la Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti. Sunt colegă cu băiatul meu. El este la licenţă, eu sunt la master la stilistică dirijorală, orchestră, simfonică. Acum am avut examen”, a explicat ea.

Ozana Barabancea este o apreciată artistă lirică. Este cunoscută publicului telespectator și din postura de jurat la emisiunea „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1. În ultima perioadă de timp, vedeta a trecut printr-o transformare radicală de look. Ozana Barabancea a slăbit spectaculos după ce și-a făcut o operație de micșorare a stomacului.

citește și...