Ovidiu Cuncea are o nouă parteneră, după ce a divorțat de mama copiilor: „M-am gândit mai mult să mă călugăresc”

26.11.2022, 17:10
Ovidiu Cuncea are o nouă parteneră, după ce a divorțat de mama copiilor: „M-am gândit mai mult să mă călugăresc”
Ovidiu Cuncea are o nouă parteneră, după ce a divorțat de mama copiilor: „M-am gândit mai mult să mă călugăresc”

Ovidiu Cuncea, unul dintre cei mai cunoscuţi actori din României, a luat calea credinței de ani buni. În prezent, el este diacon la mai multe biserici din Capitală. De asemenea, fostul actorul și-a refăcut viața, după ce în 2019 a divorțat. Iată declarațiile sale! 

Ovidiu Cuncea, fostul partener al lui Dan Negru în emisiunea „Ciao, Darwin”, a decis în urmă cu ceva timp să se facă preot și a preferat să renunțe la televiziune.

În 2019, el a divorțat și de Elena Cristina, femeia cu care a avut un mariaj timp de 21 de ani și care i-a dăruit doi copii. În interviurile pe care le-a acordat de-a lungul timpului, Ovidiu Cuncea a lăsat de înțeles că divorțul l-a făcut să ia urmeze calea lui Dumnezeu.

Ovidiu Cuncea și-a făcut o nouă relație

Între timp, fostul actorul și-a refăcut viața amoroasă, iar acum are o nouă relație. Cu toate acestea, Ovidiu Cuncea a mărturisit că ar vrea să se călugărească și nu se gândește deloc să se recăsătorească.

„Ești diacon prin hirotonie, după care ești preot prin hirotonie și apoi ești arhiereu prin hirotonie. Da, pentru că altfel nu aș fi putut să fiu actor, preoția înseamnă mult mai mare sacrificiu de sine. Eu am veșmintele cu mine tot timpul când plec undeva. În cazul în care mă prinde duminica la Bârlad, mă duc și eu la un preot și zic: „Părinte, vă rog, lăsați-mă și pe mine să slujesc!”. Dacă zice da, slujesc oriunde”, a spus Ovidiu Cuncea, conform Impact.

„Mi-am refăcut viața, sunt foarte bine. Nu mă gândesc să mă căsătoresc, m-am gândit mai mult să mă călugăresc, într-o perioadă. Sunt bine, sunt echilibrat, dar nu am în perspectivă, în următorii pași, nu am căsătoria”, a mai adăugat fostul actor.

Ce spunea despre divorțul de mama copiilor

Actorul Ovidiu Cuncea s-a despărțit de soția lui, Elena Cristina, după 21 de ani de căsnicie. Divorțul a survenit după ce actorul a ales să ia calea bisericii.

Ovidiu Cuncea a fost timp de mulți ani în lumina reflectoarelor, însă a decis să renunțe și să urmeze cursurile Seminarului Teologic, după care s-a înscris la Facultatea de Teologie.

Nu știu dacă aș mai putea face lucrurile de atunci, dar am o nostalgie. Dacă aș mai vrea să fac o emisiune, aș face una culturală. Am făcut tot felul de nebuneli și nu mi se mai pare nimic spectaculos. 

Spuneam rugăciuni în gând și am avut o viziune, ca un om care apare în fața ta. Am avut un șoc, ca și cum intră cineva în cameră peste tine. Era Maica Domnului care mi-a zis că o să-I slujesc Mântuitorului, nu unei biserici. Când i-am mulțumit, a dispărut. Înainte, când auzeam ceva asemănător, nu credeam, absolut deloc”, preciza Ovidiu Cuncea, la Antena Stars.

citește și...