Otniela Sandu, detalii despre povestea de iubire cu Radu Constantin. ‘Suntem împreună de 3 luni’

14.01.2021, 13:24
Otniela Sandu, detalii despre povestea de iubire cu Radu Constantin. 'Suntem împreună de 3 luni'
Otniela Sandu, detalii despre povestea de iubire cu Radu Constantin. 'Suntem împreună de 3 luni'

Otniela Sandu, fostă concurentă la emisiunile ”Ferma” și ”Survivor”, are un iubit și s-a afișat prima dată alături de el, într-un platou de televiziune. 

Joi, 14 ianuarie, Otniela Sandu a fost prezentă în platoul emisiunii ‘Vorbește lumea’, alături de iubitul ei, Radu Constantin.

Otniela Sandu, îndrăgostită până peste cap

Deși relația lor a început în urmă cu câteva luni, cei doi au preferat să fie cât mai discreți până acum, ca să se poată bucura în liniște de începutul poveștii lor de dragoste. Otniela Sandu și Radu Constantin au detaliat cum a început relația lor de iubire.

‘Noi ne-am întâlnit în urmă cu un an și jumătate. Ne-am salutat și atât, doar am întrebat cine e că are ochii frumoși, dar oricum am uitat. Radu îmi face cele mai frumoase cadouri. Locuim împreună de două luni. Nu-mi place că Radu vine târziu acasă. A fost prima dată când le-am prezentat părinților mei pe cineva. Eram singura din familie care nu adusese pe nimeni acasă până acum’, a spus Otniela Sandu, în direct, la PRO TV.

Cum l-a cucerit pe Radu Constantin

‘De atenția care i se acordă nu aș putea să spun că sunt copleșit, suntem în același domeniu, dar, de frumusețea ei sunt copleșit’, a spus și Radu Constantin.

Iubitul Otnielei Sandu face sketch-uri, vlogguri educative, dar şi seriale – “Școala invers” și “DM”.

‘La început am făcut un lucru frumos, un desert, dar el în loc să aprecieze treaba asta, zice că am vrut să-l omor. Eu făceam bomboane de mult timp, le-am verificat, dar a ajuns un sâmbure în el cu care era să se înece. Eu n-am crezut și i-am cerut să-mi aducâ sâmburele, pe care mi l-a adus într-o cutie de inel și acum îl am. Aș vrea a opta zi pentru ca el să fie doar cu mine, pentru că e foarte ocupat’, a mai spus Otniela Sandu.

citește și...