Ordonanța Militară 11: orașul Țăndărei scapă de carantină

12.05.2020, 09:59
Ordonanța Militară 11: orașul Țăndărei scapă de carantină
Ordonanța Militară 11: orașul Țăndărei scapă de carantină

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunțat, luni, că a emis o nouă Ordonanţă Militară, ce are numărul 11. Acesta a anunțat, printre altele, că va fi ridicată carantina impusă localității Țăndărei, din județul Ialomița.

„A fost aprobată solicitarea Comitetutului Județean pentru Situații de Urgență Ialomița de a ridica măsura de carantinare pentru orașul Țăndărei”, a spus Marcel Vela.

De asemenea, ministrul de Interne a anunțat că suspendarea zborurilor către și dinspre Spania este menținută până în data de 14 mai, inclusiv.

”Suspendarea zborurilor către Spania şi din Spania către România este continuarea suspendării care expiră astăzi și este valabilă până în 14 mai, inclusiv”, a spus acesta.

De asemenea, în Ordonanța Militară 11 este prevăzută și posibilitatea de a nu intra în carantină pentru personalul navigant care nu prezintă simptome specifice COVID-19.

”Exceptarea de la măsurile de izolare sau carantinare pentru personalul fluvial și maitim care vine din țări catalogate din zone roșii sau galbene, în măsura în care personalul nu prezintă simptome”, a mai afirmat ministrul de Interne, potrivit Mediafax.

citește și...