Omagiul emoționant adus lui Nosfe, la ultima apariție televizată. Participase la „Chefi la cuțite”: „A fost un om de un bun simț rar întâlnit”

10.11.2022, 13:58
Omagiul emoționant adus lui Nosfe, la ultima apariție televizată. Participase la „Chefi la cuțite”: „A fost un om de un bun simț rar întâlnit”
Omagiul emoționant adus lui Nosfe, la ultima apariție televizată. Participase la „Chefi la cuțite”: „A fost un om de un bun simț rar întâlnit”

Marți seară, 8 noiembrie, a fost ultima apariție televizată a lui Nosfe, solistul trupei Șatra Benz care a decedat la vârsta de 37 de ani. Solistul a participat la „Chefi la cuțite” și a făcut parte din echipa lui Florin Dumitrescu. 

Au trecut mai bine de trei săptămâni de când Nosfe, fondatorul trupei Șatra Benz, a murit! Artistul avea 37 de ani și s-a stins din viață la scurt timp după ce susține un concert cu trupa.

El a suferit un infarct în propria locuință. Înainte de a muri, el a participat la emisiunea culinară „Chefi la cuțite”, de la Antena 1. marți seară, 8 noiembrie, a fost difuzată ultima apariție a lui Nosfe de la show-ul culinar.

Florin Dumitrescu, omagiu adus lui Nosfe

Cel mai afectat de imaginile difuzate a fost Florin Dumitrescu, care a și transmis un mesaj emoționant în memoria lui Nosfe. În timpul emisiunii, regretatul artist a gătit un preparat de doar patru puncte, motiv pentru care nu a putut să meargă mai departe la „Chefi la cuțite”.

Nu meritam să merg mai departe, sunt conștient. Farfuria asta de azi nu cred. Experiența Chefi la cuțite mi s-a părut genială. Foarte intensă, mai intensă decât mă așteptam eu”, a declarat Nosfe la „Chefi la cuțite”.

Florin Dumitrescu a fost afectat de moartea subită a lui Nosfe, iar imaginile difuzat cu el la tv l-au răscolit pe juratul de la Antena 1.

„Timpul ăsta în concurs, ca parte din echipa mea, îl prețuiesc cu adevărat pentru că mi-a dat ocazia să te descopăr mai bine ca om, dincolo de talentul și pasiunea pentru muzică și gastronomie. Mulțumesc, NOSFE! Pentru această experiență, atât cât a durat, până să pleci… de tot.”, a scris chef Florin Dumitrescu, pe Facebook.

Nosfe a suferit un infarct

Bărbatul de 37 de ani a fost descoperit inconștient de soția lui, Mădălina Crețan, în propria locuință din Balotești. Disperată, femeia a sunat la 112.

Din păcate, pentru Nosfe era prea târziu, iar cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru el. Cu doar câteva ore el, el susținuse un concert cu trupa și acuzase dureri în piept.

„La un moment dat s-a dat jos de pe scenă că îi este rău. Și-a revenit total. A plecat acasă perfect. Om întreg. Proaspăt, fresh, totul în regulă. Nu avea absolut nimic. După care, acasă, s-a întâmplat ce s-a întâmplat.

A spus că simte ceva în piept. Nu știu exact, cred că ceva de genul ăsta a zis. Eu nu știu, informația asta mi-au zis-o oamenii. Și este informația cu care am rămas eu. Există posibilitatea să se fi speriat, să nu fi fost… nu știm”, au declarat membrii trupei Șatra Benz, potrivit Fanatik.ro.

citește și...