Om de afaceri, bătut cu o rangă chiar în fața casei! Politiștii din Târgu Jiu caută agresorii

04.07.2019, 14:08
Om de afaceri, bătut cu o rangă chiar în fața casei! Politiștii din Târgu Jiu caută agresorii
Agresorul l-a lovit în mod barbar cu o rangă

Un afacerist din Târgu Jiu a fost atacat, acum două zile, cu o rangă de doi indivizi, chiar în fața casei sale. Bărbatul, care se ocupă cu recoltarea trufelor și recent câștigase o licitație la Direcția Silvică Gorj, a fost bătut cu brutalitate și lăsat să zacă pe asfalt. 

Bărbatul, în vârstă de 42 de ani, are o afacere cu trufe și spune că este amenințat des, încă de acum patru ani, iar mai multe episoade de violență au avut loc în pădure. Angajații acestuia au fost atacați cu săbiile de persoane cu cagule pe față. 

Agresorii l-au lăsat să zacă pe asfalt

Incidentul îngrozitor de acum două zile a avut loc chiar în fața casei victimei, aflată la nici 300 de metri de sediul poliției din Târgu-Jiu, într-un cartier liniștit. Cei doi agresori l-au așteptat pe omul de afaceri mai multă de o oră peste drum, iar atunci când a ieșit din curte l-au abordat. 

„Dă-mi și mie un telefon să dau un telefon. Mi-am dat seama că e ceva în neregulă. Când am pus mâna pe telefon, am văzut că vrea să-mi dea. Dacă nu vedeam prima lovitură, probabil era mai grav și atunci m-am ferit un pic. M-a prins. Am căzut aici jos și atunci a venit celălalt.”, a declarat Florin Glodeanu pentru Digi 24. 

Într-o clipită, au urmat numeroase lovituri, apoi unul dintre agresori a scos un levier dintr-o pungă și l-a lovit pe bărbat în mod repetat. După ce afaceristul s-a prăbușit pe trotuar, agresorii au plecat. 

Și soția afaceristului a fost bătută

„Gândiți-vă că ieșeam cu copiii, că ieșea nevastă-mea, că poate mă așteptau mai multe zile. M-ar interesa să aflu cine e în spate. Părerea mea este că cei doi au venit contra unei sume modice de bani, să rezolve o problemă în stil mafiot. Am fost ameninţat că mi se rup picioarele și mi se iau copiii de la școală. Una s-a pus în aplicare, este plângere depusă.”, a spus victima. 

Bărbatul a mai declarat și că soția sa a fost bătută în timp ce recolta trufe, așa că au împânzit întreaga pădure pe care o dețin cu camere de supraveghere, pentru a se proteja și pentru a avea dovezi, dacă sunt atacați. 

Anchetatorii au luat de la locul agresiunii imaginile surprinse de camerele de supraveghere și caută agresorii. 

 

citește și...