Olivia Newton-John are cancer în fază terminală! Mărturiile dureroase ale actriţei. Cât mai are de trăit

11.08.2019, 14:12
Olivia Newton-John are cancer în fază terminală! Mărturiile dureroase ale actriţei. Cât mai are de trăit
Olivia Newton-John are cancer în fază terminală!

Olivia Newton-John trece prin momente grele! Actriţa de 70 de ani se luptă cu cancerul pentru a treia oară. Aceasta a făcut declaraţii dureroase într-un interviu destul de greu de ascultat şi privit.

Olivia Newton-John are cancer în fază terminală!

Deşi nu mai are mult de trăit, Olivia Newton-John este cu zâmbetul pe buze. Actriţa a dezvăluit cum este să afli că ai cancer în stadiu terminal.

‘Atunci când primeşti un diagnostic de cancer sau un diagnostic înspăimântător de sincer, ţi se dă brusc posibilitatea unei limite de timp’, a spus ea.

Olivia Newton-John a dezvăluit că celulele canceroase s-au răspândit şi în alte părţi ale corpului

‘Dacă cineva îţi spune că mai ai şase luni de trăit, foarte probabil vei trăi pentru că tu crezi asta. Deci pentru mine, psihologic, e bine să nu am nicio idee despre cât se aşteaptă ei sau cât a trăit persoana care a avut ce ai avut şi tu, deci nu, nu ascult’, a mai spus aceasta.

A fost diagnosticată a treia oară cu cancer

Vedeta a aflat prima dată că are cancer de sân în 1992, iar a doua oară în 2013. Newton-John a spus că foloseşte ulei de canabis, care o ajută cu durerea.

De data aceasta, Olivia a mărturisit că i-a fost afectată grav coloana vertebrală. Este pentru a treia oară în trei decenii când medicii îi pun un diagnostic crunt

‘Timpul trece repede, mă gândesc adesea că a venit timpul să mă retrag din industria de divertisment. De 26 de ani trăiesc cu moartea în mine’, a mai adăugat actriţa.

Olivia Newton-John a fost căsătorită cu Matt Lattanzi din 1984 până în 1995. Din 2008, este măritată cu  John Easterling. Din prima căsătorie are o fată, Chloe, astăzi în vârstă de 32 de ani, care îi calcă pe urme în cariera muzicală.

citește și...