Olandezul care a ucis-o pe fetița din Gura Șuții a mai abuzat o copilă din Iași 

26.09.2019, 16:44
Olandezul a abuzat în 2016 o fată de 8 ani

Olandezul care a răpit-o și ucis-o pe fetița de 11 ani din Gura Șuții ar mai fi abuzat o copilă din Iași. S-ar fi întâmplat acum trei ani, însă abia acum autoritățile și-au dat seama că a fost vorba de același individ. 

Johannes Vissche a abuzat o altă fată din România, în 2016, scrie Bună Ziua Iași. În iunie anul trecut, autoritățile din Iași au făcut publice imaginile cu un suspect de pedofilie, pentru a reuși să îl identifice, însă în zadar. 

Olandezul a abuzat și o copilă de 8 ani

Individul olandez a fost surprins de camere de supraveghere în timp ce traversa pe o trecere de pietoni, la scurt timp după ce abuzase o copilă de 8 ani în comuna Horlești, județul Iași. 

Pe 15 iunie 2016, olandezul de 47 de ani s-a plimbat cu mașina prin comună și a ademenit-o pe fetița de 8 ani în autoturismul său, folosind bomboane. După ce fata a urcat în mașină, individul a ieșit din localitate, apoi a luat-o în brațe și a mângâiat-o în zonele intime. Pentru că micuța a început să urle, Vissche s-a speriat și a dat-o jos din mașina sa, dispărând apoi fără urmă. 

Parchetul General cercetează acum amănunțit dosarul din 2016 și va verifica dacă este vorba despre aceeași persoană care a ucis-o pe fata de 11 ani din Gura Șuții.