Octavian Strunilă şi-a pierdut casa și are datorii uriașe! Ce se întâmplă cu fosta vedetă Pro Tv

18.11.2019, 12:30
Octavian Strunilă şi-a pierdut casa și are datorii uriașe! Ce se întâmplă cu fosta vedetă Pro Tv
Octavian Strunilă şi-a pierdut casa și are datorii uriașe! 

Octavian Strunilă trece prin momente dificile! Fosta vedetă Pro Tv abia dacă se mai ajunge cu banii şi a ajuns chiar să îşi piardă şi casa.

Octavian Strunilă şi-a pierdut casa și are datorii uriașe!

Octavian Strunilă a ajuns cunoscut din telenovele ‘Inimă de ţigan’ şi ‘State de România’, dar şi prin prisma numeroasele piese de teatru în care a jucat.

Acum, însă, actorul nu mai are atât de multe apariţii tv, contractele sunt din ce în ce mai puţine, iar banii nu îi mai ajung. Ultima oară, Octavian Strunilă  a făcut parte dintr-un proiect numit ‘Jocuri de celebritate’, unde era în prim-plan cu Paul Ipate.

Din nefericire, acest show nu a rezistat, iar la scurt timp a fost scos din grila de programe. Pentru că nu se mai descurca cu finanţele, Octavian Strunilă şi-a pierdut casa pentru care a plătit bani grei. Potrivit Cancan.ro, acesta ar fi împrumut de la bancă 80.000 de euro, însă nu ar mai fi avut bani să plătească ratele.

Anul trecut, Strunilă mărturisea că îi este din ce în ce mai greu să se descurce cu banii.

Dacă în anul 2010 am avut venituri de 296.302 lei, iar în anul acordării creditului, 2011, am avut venituri de 158.737 lei, anii următori au dus la o scădere de 90% a acestora. În anul 2012, am avut venituri de 21.119 lei, iar în tot anul 2013 am avut venituri de 14.584 lei. Acest aspect a determinat atât imposibilitatea achitării creditului, cât și imposibilitatea asigurării minimului necesar pentru traiul familiei.

Raportat la atitudinea instituției de credit trebuie avute în vedere de asemenea câteva aspecte: rapiditatea declarării scadenței creditului, la un an de la acordare, în condițiile în care restanțele nu erau mari, iar eu eram clientul băncii din anul 2007; evaluările apartamentului în vederea acordării creditului au fost făcute de către intimata-pârâtă, iar la doi ani de la evaluare imobilul a fost vândut la aproape jumătate din valoare’, declara Octavian Strunilă, scrie Cancan.ro

citește și...