Octavian Strunilă, despre tensiunile din mariaj. ”Banii erau puțini, eu eram nervos tot timpul, eram agresiv”

12.02.2022, 13:29
Octavian Strunilă, despre tensiunile din mariaj. ”Banii erau puțini, eu eram nervos tot timpul, eram agresiv”
Octavian Strunilă, despre tensiunile din mariaj. ”Banii erau puțini, eu eram nervos tot timpul, eram agresiv”

Actorul Octavian Strunilă, în vârstă de 40 de ani, și-a deschis sufletul la podcastul realizat de prezentatorul de televiziune Cătălin Măruță. Acesta a făcut mărturisiri despre viața da de familie și despre tensiunile din cuplu. ”Banii erau puțini, eu eram nervos tot timpul, eram agresiv”, a declarat Octavian Strunilă.

Octavian Strunilă este un cunoscut actor de la noi. A jucat în numeroase seriale TV, dar a prezentat și emisiuni TV. În plan personal, acesta este căsătorit cu Oana Botez.

La podcastul realizat de Cătălin Măruță, Octavian Strunilă a făcut dezvăluiri din mariajul său și despre tensiunile care au existat în cuplu.

Octavian Strunilă, despre tensiunile din mariaj. ”Am avut o perioadă, la un moment dat, când eu mi-am dat seama că dau vina pe ea pentru niște lucruri care sunt legate de mine”

“Am avut, ca-n orice familie. Vreau să zic că momentele mele de cumpănă au fost necesare. Oamenii trebuie să se oprească la un moment dat în loc și să se uite la relația lor dacă este bolnavă pe undeva și să o repare. Banii erau puțini, eu eram nervos tot timpul, eram agresiv. Aveam impresia că dacă nu găsesc o pereche de șosete în casă este din cauză că le-a pus undeva Oana. Am avut o perioadă, la un moment dat, când eu mi-am dat seama că dau vina pe ea pentru niște lucruri care sunt legate de mine. Am avut o perioadă în care a fost mai dificil, dar am trecut peste”, a declarat Octavian Strunilă, notează wowbiz.ro.

Actorul a dezvăluit cum a reușit să treacă peste problemele apărute în cuplu: “Nu am fost consiliere. Am trecut. Faptul că am fost plecat trei luni, ca-n armată am fost. Când m-am întors, s-au aranjat lucrurile. Am greșit total, recunosc. Nu am fost niciodată violent, nu am fost niciodată violent nici măcar în limbaj. Aveam senzația că lucrurile nu ies, pentru că… e nașpa să trăiești în casă cu un om în depresie. Eram în depresie în anii respectivi și aveam toate motivele. Adevărul e unul singur. Oana a fost un mare echilibru, pentru că a înțeles de foarte multe ori că unele căderi de-ale mele erau justificate de lipsa de activitate”.

citește și...