Octavian Bellu și Mariana Bitang, relație de vis! Cum își răsfață antrenorul soția

07.12.2019, 12:03
Octavian Bellu și Mariana Bitang, relație de vis! Cum își răsfață antrenorul soția
Octavian Bellu și Mariana Bitang, relație de vis

Octavian Bellu și Mariana Bitang sunt cei mai apreciați antrenori de gimnastică feminină din România și nu numai. Deși antrenorul este foarte discret în ceea ce privește viața de familie, recent și-a răsfățat soția. 

Octavian Bellu a fost surprins de paparazzi în urmă cu câteva zile în ipostaze inedite. Venit pentru câteva zile în București, antrenorul a dorit să îi facă o surpriză soției sale, Mariana Bitang. 

Octavian Bellu și Mariana Bitang, relație de vis

Astfel, Bellu a mers la o florărie exclusivistă, unde a cumpărat un coș cu trandafiri, scrie Spynews. Interesant este că a ales foarte rapid florile, semn că îi cunoaște foarte bine preferințele partenerei sale. 

Antrenorul nu s-a rezumat la acest gest romantic și a plusat. Bellu a făcut o vizită și la o cofetărie, de unde a plecat cu o cutie de prăjituri. Cel mai probabil nerăbdător să o surprindă pe Mariana Bitang, s-a dus direct la autoturismul său și a condus spre casă. 

Anul acesta, Bellu a mărturisit, într-un interviu, că își ajută soția cu treburile casnice. 

„În secolul XXI, abilitățile în bucătărie ale unei femei pot fi un plus. Dar asta nu înseamnă rezolvarea unei relații de familie, a relației cu soțul. Asta ține de cu totul alte repere. Eu nu mă încadrez în această categorie. Particip la treburile casnice acolo unde mă pot face util”, declara antrenorul lotului național de gimnastică feminină al României. 

citește și...