Oase a dat detalii din culisele emisiunii ‘Asia Express’! Nu s-a mai întâmplat până acum în istoria show-ului

09.08.2021, 18:28
Oase a dat detalii din culisele emisiunii 'Asia Express'! Nu s-a mai întâmplat până acum în istoria show-ului
Oase a dat detalii din culisele emisiunii 'Asia Express'! Nu s-a mai întâmplat până acum în istoria show-ului

Filmările pentru ‘Asia Express’, sezonul 4, s-au încheiat în urmă cu câteva săptămâni. Din toamnă, telespectatorii emisiunii de la Antena 1 vor putea urmări aventurile de care au avut parte vedetele pe ‘Drumul Împăraților’. 

Oase, co-prezentatorul show-ului, a oferit câteva detalii din culisele ‘Asia Express’. Fostul concurent a dezvăluit că filmările de anul acesta au fost foarte diferite față de sezoanele trecute. Se pare că pandemia de coronavirus le-a cam pus bețe în roate concurenților, iar provocările dificile au fost la ordinea zilei.

Oase a dat detalii din culisele emisiunii ‘Asia Express’

În acest sezon, toți concurenții și-au găsit foarte greu transport pentru că mașinile nu circulau ca în trecut.

„Până acum, mie, din exterior, sezonul ăsta mi se pare cel mai greu. Eu de abia mă descurc pe aici cu mâncarea, de exemplu, sâmbăta, duminica, fiind pandemie în continuare, nu ai unde să te duci. Efectiv, mănânc pe bordură, și-acum am unde să merg să mănânc, dar e greu pe partea asta și mă gândesc cum prind ei mașini? Că nu circulă nimic!

Am filmat un întreg intro în mijlocul intersecției, stăteam așa, zici că eram la Hollywood. Stăteam și nu trecea nicio mașină. Ah, ba da, mint! Una de Poliție! Noi am fost opriți de Poliție de șase ori. Am dat actele, totul în regulă. Dar în cursă, dacă te oprește Poliția, ce faci? Mie mi se pare mult mai greu, sincer”, a spus Oase, co-prezentator al emisiunii Asia Express.

Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Lidia Bluble și sora ei – Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, sunt cele 9 perechi care au participat la ‘Asia Express’, sezonul 4.

citește și...