Oana Zăvoranu și-a dat admiratorii pe spate. ”Și când îți spune asta altă femeie, să o crezi”

03.08.2020, 14:01
Oana Zăvoranu și-a dat admiratorii pe spate. ”Și când îți spune asta altă femeie, să o crezi”
Oana Zăvoranu și-a dat admiratorii pe spate. ”Și când îți spune asta altă femeie, să o crezi”

Oana Zăvoranu are 47 de ani, dar nu-și aarată vârsta nici pe departe. Vedeta i-a impresionat pe fanii ei din medicul online cu felul în care arată.

Oana Zăvoranu s-a fotografiat în intimitatea casei sale. Așezată pe covor și îmbrăpcată într-o ținută lejeră de culoare neagră, Oana Zăvoranu s-a pozat în mai multe ipostaze. Prietenii virtuali ai Oanei Zăvoranu, deloc puțini la număr,  au fost impresionați de felul în care aceasta arată și se menține, de parcă a găsit elixirul tinereții.

”Femeie, ești superbă! Și când îți spune asta altă femeie, să o crezi… Tu nu îmbătrânești”, ”Ești foarte frumoasă”, ”Ești superbă în orice ipostază”, ”În ce lux trăiești, ești superbă”, ”Mereu wow, Oana!”, ”Ești super tare!”, ”Frumoasă, frumoasă, frumoasă și deșteaptă”, ”Divă”, au lăudat-o internauții pe Oana Zăvoranu.

Oana Zăvoranu se află la a doua căsnicie

Oana Zăvoranu este căsătorită cu Alex Ashraf. Acesta este cel de-al doilea mariaj al vedetei. Aceasta a mai fost măritată cu Pepe, de care a divorțat cu mare scandal.

„Dacă mi-ar zis mie cineva, vreodată, că voi rămâne cu acest om pe care îl dădeam afară pe uşă şi îmi intra pe geam… Nu aş fi crezut că poate avea atâta influenţă asupra mea. Treceam printr-o perioadă mai întunecată. Şi nu mai credeam în dragoste. Poate într-o aventură, dar nu în iubire. Nu credeam că poate fi el stâlpul de care aveam nevoie. A fost foarte perseverent. Voi ştiţi doar 10% din lucrurile pe care i le-am făcut”, declarat vedeta într-un interviu la TV.

Oana Zăvoranu a dezvăluit că l-a supus pe actualul său partener de viață la numeroase teste.

„Nu ar fi fost bine dacă aborda varianta macho cu mine. A gândit foarte bine, răbdător, perseverent, deoarece doar aşa poţi îmblânzi fiara. A avut abilitatea de a vedea în viitor mai bine decât mine, care eram tulbure atunci. Nu îmi făceam planuri de termen lung, dar el a reuşit. A funcţionat la capacitate maximă.

Toată lumea îmi spune că m-am schimbat mult, în bine. Îmi oferă iubire pură. A trecut un test. A avut nişte milioane de euro pe care le-a luat de la bancă. Putea să aleagă altă cale, să plece de lângă mine. Dar nu a făcut-o, a demonstrat că mă iubeşte, am zis „wow”. Este un bărbat unul la un milion”, afirma ea.

citește și...