Oana Zăvoranu și-a aniversat soțul. I-a făcut o super declarație de dragoste”

02.11.2020, 09:21
Oana Zăvoranu și-a aniversat soțul. I-a făcut o super declarație de dragoste”
Oana Zăvoranu și-a aniversat soțul. I-a făcut o super declarație de dragoste”

Oana Zăvoranu și-a aniversat soțul în wekend. Vedeta i-a făcut o super declarație de dragoste partenerului ei de viață.

Oana Zăvoranu n-a ratat ocazia de a-i face urări publice partenerului ei de viață, de ziua de naștere a acestuia. Vedeta i-a transmis un mesaj extrem de emoționant lui Alex Ashraf, pe contul ei de socializare.

”La mulți ani, iubirea mea!?  Să ai parte de tot binele din lume și să ți se îndeplinească toate dorințele pe care le ai în sufletul tău ♥️♥️♥️  Să avem o viață fericită împreună, plină de realizări și planuri pe care să ni le ducem la bun sfârșit sănătoși și cu sufletul împăcat ?… să facem împreună și mai mult decât am făcut până acum ?
Te iubesc cel mai mult și cred că tu deja știi asta ♥️  Soția ta, iubita ta, prietena ta, parteneră ta la bine și la rău, Oana ?‍❤️‍?‍??‍❤️‍?‍??‍❤️‍?‍?”, i-a transmis Oana Zăvoranu lui Alex Ashraf.

Ce spun Oana Zăvoranu și Alex Ashraf despre copii

Oana Zăvoranu este căsătorită cu Alex Ashraf. Acesta este cel de-al doilea mariaj al vedetei. Aceasta a mai fost măritată cu Pepe, de care a divorțat cu mare scandal.

De curând, Oana Zăvoranu și actualul ei partener de viață au vorbit despre posibilitatea de a-și mări familia. Într-un live pe care l-au făcut pe rețelele de socializare, Oana Zăvoranu și soțul ei, Alex Ashraf au fost întrebați de internauți despre posibilitatea de a deveni părinți.

„Vrem amândoi un bebe. Oana vrea băiat, eu vreau fată. Am zis că vreau fată, să nu am concurență, să stea cu mama. Pe când un copil? Stați și veți vedea. Vreau fată, ca să o streseze pe mami. Ai burtică?”, a spus Alex Ashraf, citat de protv.ro. Acesta a fost completat de Oana Zăvoranu: „Da, puiule, nu mai pot. Sunt într-o burtă toată. Eu vreau băiat, pentru că băieții sunt pentru mame. Și fetele sunt pentru tați”.

 

citește și...