Oana Zăvoranu sare la gâtul soțului Adelinei Pestrițu. Ce acuzații îi aduce lui Virgil Șteblea: ‘Capul este «Pinocchio», ea este şefa’

27.07.2021, 13:41
Oana Zăvoranu sare la gâtul soțului Adelinei Pestrițu. Ce acuzații îi aduce lui Virgil Șteblea: 'Capul este «Pinocchio», ea este şefa'
Oana Zăvoranu sare la gâtul soțului Adelinei Pestrițu. Ce acuzații îi aduce lui Virgil Șteblea: 'Capul este «Pinocchio», ea este şefa'

Nu mai este un secret pentru nimeni că Oana Zăvoranu atacă fără rețineri vedetele din România. Bruneta a luat-o de ceva timp în vizor pe Adelina Pestrițu, pe care o acuză acum că ar vinde, împreună cu soțul său, Virgil Șteblea, ceasuri contrafăcute, la preţuri exorbitante. 

Oana Zăvoranu a vorbit deschis despre afacerea pe care o deține Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea. Bruneta vrea cu orice preț să le deschidă ochii celor care cad în capcana influencerilor din mediul online.

Oana Zăvoranu sare la gâtul soțului Adelinei Pestrițu

Prima pe care a atacat-o a fost Adelina Pestrițu. Nici partenerul vedetei nu a scăpat de gura Oanei Zăvoranu. Bruneta este indignată de activitatea acestuia, mai exact vânzarea ceasurilor de lux.

Virgil Şteblea face reclamă la ceasurile Rolex Daytona steel și Rolex GMT Master II, pe care le vinde cu prețuri exorbitante. Oana Zăvoranu l-a acuzat pe acesta că ceasurile de lux nu sunt originale și a explicat că ele ar fi aduse din Turcia.

„Ce face Virgilică? I-a priit vacanţa la turci, bag de seamă. S-a întors cu tot bazarul după el. A adus numai Rolexuri originale, vă dă acolo”, a transmis Zăvo pe pagina sa de Instagram.

Ceasurile vândute de Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea ar fi fake

Contactată de reporterii Cancan, Oana Zăvoranu s-a dezlănțuit la adresa celor doi soți.

‘Sunt nişte fake-uri obosite, se merge pe acelaşi principiu de prosteală, capul este «Pinocchio», ea este şefa. Se duc şi iau din Turcia fake-uri. Pe voi vă mai miră ceva vizavi de tupeul acestor gloabe? Ei sunt extrem de tupeişti amândoi şi reuşesc să păcălească oamenii. Gâştele astea o cred pe cuvânt.

Adică ceasurile Rolex vin în folie de plastic? Eu care sunt posesoare de Rolexuri – şi eu şi soţul meu – le-am cumpărat, dar vin în nişte cutii frumoase, cu nişte certificate. Cum, vreodată, faci tu o poză cu ceasurile alea toate grămadă aşa si spui «Marfă nouă»? Din talcioc adică! Aia e prezentare demnă de un magazin care comercializează produse de lux?’, a declarat actrița pentru Cancan.ro, site-ul nr.1 din România.

citește și...