Oana Zăvoranu, distracție cu soțul la piscină. Cum s-au fotografiat cei doi

08.07.2020, 11:29
Oana Zăvoranu, distracție cu soțul la piscină. Cum s-au fotografiat cei doi
Oana Zăvoranu, distracție cu soțul la piscină. Cum s-au fotografiat cei doi

Oana Zăzovaru se relaxează alături de partenerul ei de viață la mare. Vedeta le-a arătat prietenilor viruali cum se distrează alături de Alex.

Oana Zăvoranu și soțul ei, Alex, au lăsat Capitala și au mers să-și încarce bateriile la mare. Cei doi au ales litoralul românesc, mai precis stațiunea Mamaia. Cei doi se distrează de minune unul în compania celuilalt, după cum se poate obseva și din mai multe fotografii în care cei doi apar în timp ce se bălăcesc la piscină.

”Noi. Îl iubesc pe bărbatul meu”, a notat Oana Zăvoranu în dreptul imaginilor în care apare cu soțul ei la mare.

Al doilea mariaj pentru Oana Zăvoranu

Oana Zăvoranu este căsătorită cu Alex Ashraf. Acesta este cel de-al doilea mariaj al vedetei. Aceasta a mai fost măritată cu Pepe, de care a divorțat cu mare scandal.

„Dacă mi-ar zis mie cineva, vreodată, că voi rămâne cu acest om pe care îl dădeam afară pe uşă şi îmi intra pe geam… Nu aş fi crezut că poate avea atâta influenţă asupra mea. Treceam printr-o perioadă mai întunecată. Şi nu mai credeam în dragoste. Poate într-o aventură, dar nu în iubire. Nu credeam că poate fi el stâlpul de care aveam nevoie. A fost foarte perseverent. Voi ştiţi doar 10% din lucrurile pe care i le-am făcut”, declarat vedeta într-un interviu la TV.

Oana Zăvoranu a dezvăluit că l-a supus pe actualul său partener de viață la numeroase teste.

„Nu ar fi fost bine dacă aborda varianta macho cu mine. A gândit foarte bine, răbdător, perseverent, deoarece doar aşa poţi îmblânzi fiara. A avut abilitatea de a vedea în viitor mai bine decât mine, care eram tulbure atunci. Nu îmi făceam planuri de termen lung, dar el a reuşit. A funcţionat la capacitate maximă.

Toată lumea îmi spune că m-am schimbat mult, în bine. Îmi oferă iubire pură. A trecut un test. A avut nişte milioane de euro pe care le-a luat de la bancă. Putea să aleagă altă cale, să plece de lângă mine. Dar nu a făcut-o, a demonstrat că mă iubeşte, am zis „wow”. Este un bărbat unul la un milion”, afirma ea.

citește și...