Oana Zăvoranu, decizie radicală în contextul epidemiei cu coronavirus. Ce se va întâmpla cu clinica ei

21.03.2020, 18:08
Oana Zăvoranu, decizie radicală în contextul epidemiei cu coronavirus. Ce se va întâmpla cu clinica ei
Oana Zăvoranu a luat o decizie radicală în contextul epidemiei cu coronavirus. Ce se va întâmpla cu clinica ei

Oana Zăvoranu este și ea afectată de răspândirea coronavirusului în România. Vedeta a luat o decizie radicală în legătură cu afacerea sa.

Oana Zăvoranu a dezvăluit ce program va avea clinica pe care o deține, în conformitate cu indicațiile autorităților.

Oana Zăvoranu, decizie radicală în contextul epidemiei cu coronavirus

Bruneta a scris un mesaj pe Instagram, în care a specificat că, în această perioadă, clienții vor beneficia de reducere la anumite servicii.

‘În această perioadă Clinica One Life funcționeaza în regim normal prin serviciile de imagistica RMN și CT la prețuri reduse cu 40%. Dorim să vă asiguram că igiena și calitatea serviciilor noastre râmân la standarde ridicate și sunt prioritare pentru noi.

Pentru reducere riscurilor legate de virusul Covid-19, veți beneficia de măsuri speciale. În interiorul clinicii vor fi maximum 3 pacienți și personalul medical. Pacienții vor primi măști de unica folosință, de asemenea, le sunt asigurate soluții dezinfectante pentru mâini după completarea declarației pe propria răspundere’, a scris Oana Zăvoranu, pe rețelele de socializare.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

031.9984 www.clinicaonelife.ro In aceasta perioada Clinica One Life functioneaza in regim normal prin serviciile de imagistica RMN si CT la prețuri reduse cu 40%. Dorim sa va asiguram ca igiena si calitatea serviciilor noastre raman la standarde ridicate si sunt prioritare pentru noi. Pentru reducere riscurilor legate de virusul Covid-19, veți beneficia de măsuri speciale. In interiorul clinicii vor fi maximum 3 pacienți si personalul medical. Pacientii vor primi măști de unica folosință, de asemenea, le sunt asigurate soluții dezinfectante pentru mâini după completarea declarației pe propria răspundere. ADRESA NOASTRA ESTE STRADA ZARII NR 12 COTROCENI Va asteptam ?

O postare distribuită de OANA ZAVORANU OFFICIAL (@oana.zavoranu) pe

citește și...