Oana Zăvoranu a împlinit 47 de ani. Ce declarație de dragoste i-a făcut soțul său

17.06.2020, 09:13
Oana Zăvoranu a împlinit 47 de ani. Ce declarație de dragoste i-a făcut soțul său
Oana Zăvoranu a împlinit 47 de ani. Ce declarație de dragoste i-a făcut soțul său

Oana Zăvoranu și-a aniversat ziua de naștere. Cu această ocazie, partenerul ei de viață i-a făcut o superbă declarație de dragoste.

În data de 16 iunie 2020, Oana Zăvoranu a împlinit 47 de ani. Partenerul ei de viață, Alex Ashraf i-a făcut o declarație de dragoste publică, pe contul său de Instagram.

”La mulți ani Iubirea mea❤️❤️❤️ Sunt gelos pe frumusețea ta și îți doresc să te țină încă pe atât, pentru că ai o genă de Alien???… Eu îmbătrânesc și tu întinerești pe zi ce trece.. ???

Azi de ziua ta, îți doresc ca visul și dorința ta să se îndeplinească ??? . Mă bucur enorm că am luptat pentru noi și tu la fel, căci noi doi împreună vom crea istorie❤️❤️❤️ Poza asta arată fericirea și puterea de iubire pe care o producem când ne privim unul pe celălalt… tu iubire mea însemni respirație, căldură, emoție, plăcere, distracție și tot ce-i mai frumos pe lumea asta…

Te iubesc și îți mulțumesc că exiști în viața mea și datorită ție, soțul tău trăiește o viață perfectă, ca într-o poveste frumoasă fără sfârșit.
Îți doresc multă sănătate, fericire și tot ce-i mai frumos pentru tine. Vreau să ai o viață alături de mine așa cum îți dorești. ❤️❤️❤️ Al tău Husby forever❤️❤️❤️???❤️❤️❤️ ”, a scris Alex Ashraf în mediul online.

Se află la a doua căsătorie

Oana Zăvoranu este căsătorită cu Alex Ashraf. Acesta este cel de-al doilea mariaj al vedetei. Aceasta a mai fost măritată cu Pepe, de care a divorțat cu mare scandal.

„Dacă mi-ar zis mie cineva, vreodată, că voi rămâne cu acest om pe care îl dădeam afară pe uşă şi îmi intra pe geam… Nu aş fi crezut că poate avea atâta influenţă asupra mea. Treceam printr-o perioadă mai întunecată. Şi nu mai credeam în dragoste. Poate într-o aventură, dar nu în iubire. Nu credeam că poate fi el stâlpul de care aveam nevoie. A fost foarte perseverent. Voi ştiţi doar 10% din lucrurile pe care i le-am făcut”, declarat vedeta într-un interviu la TV.

Și-a supus soțul la numeroase teste

Oana Zăvoranu a dezvăluit că l-a supus pe actualul său partener de viață la numeroase teste.

„Nu ar fi fost bine dacă aborda varianta macho cu mine. A gândit foarte bine, răbdător, perseverent, deoarece doar aşa poţi îmblânzi fiara. A avut abilitatea de a vedea în viitor mai bine decât mine, care eram tulbure atunci. Nu îmi făceam planuri de termen lung, dar el a reuşit. A funcţionat la capacitate maximă.

Toată lumea îmi spune că m-am schimbat mult, în bine. Îmi oferă iubire pură. A trecut un test. A avut nişte milioane de euro pe care le-a luat de la bancă. Putea să aleagă altă cale, să plece de lângă mine. Dar nu a făcut-o, a demonstrat că mă iubeşte, am zis „wow”. Este un bărbat unul la un milion”, afirma ea.

citește și...