VIDEO / Oana Sîrbu, declarații despre Ștefan Bănică Junior, partenerul ei din filmul ”Liceenii”. ”E la fel de șarmant”

09.02.2021, 12:31
VIDEO / Oana Sîrbu, declarații despre Ștefan Bănică Junior, partenerul ei din filmul ”Liceenii”. ”E la fel de șarmant”
Oana Sîrbu, declarații despre Ștefan Bănică Junior, partenerul ei din filmul ”Liceenii”. ”E la fel de șarmant”

Oana Sîrbu a făcut declarații despre Ștefan Bănică Junior, cel alături de care a format un cuplu pe marile ecrane în seria de filme ”Liceenii”.

Binecunoscuta artistă Oana Sîrbu a cucerit generații întregi de români cu rolul interpretat în seria de filme ”Liceenii”, unde a jucat alături de celebrul Ștefan Bănică Junior. Oana Sîrbu a vorbit despre Ștefan Bănică Junior într-un interviu pentru impact.ro. Vedeta a afirmat că Ștefan Bănică i-a fost mereu alături și că obișnuiesc să filosofeze atunci când vorbesc la telefon.

”Nu chiar atât de des colaborăm, dar invitațiile lui sunt cu motivație bine aleasă. Mereu mi-a fost alături, mereu am împărțit bucăți de timp cu prietenii, în armonie, la diferite aniversări, am văzut concerte, spectacole de teatru cu el. Acum, mai filosofăm la telefon. Ștefan e la fel de șarmant ca prieten, un tip în compania căruia simți energie, generozitate, iubire. Un copil, uneori”, a declarat Oana Sârbu.


Oana Sîrbu: ”Noi nu primit bani din difuzări”

Oana Sîrbu a explicat că actorii care au jucat în seria de filme ”Liceenii” nu primesc bani din difuzări, dat fiind că așa au fost făcute contractele în urmă cu ani.

”Noi nu primim bani din difuzări, așa au fost contractele făcute, atunci s-au cedat toate drepturile. La cât e de difuzat filmul, ar fi fost frumos să mai trăiesc înc-o viață, din drepturile de difuzare. Dar, la noi, nu e ca la alții”, a spus vedeta.

”Nu s-a zbătut nimeni să facă un sindicat al artiștilor, nici artiștii nu s-au zbătut și s-au complăcut în tot felul de situații incerte și neacoperite legal, juridic, de asta se-ntâmplă ce se-ntâmplă și sunt atâtea procese între artiști și organismele de strângere a drepturilor de autor și conexe. În plus, sunt foarte mulți artiști amestecați cu “neartiști”, nu mai ține nimeni cont ce și cum. Sunt atâția atât de ușor de înlocuit, cum nu-i convine cuiva ceva. Sunt artiști care-s în stare să dea ei bani ca să apară, pe ici-colo. Doar ca s-apară. Lumea e înnebunită după notorietate, sunt rețelele de socializăre care au născut concurența și au apărut alte valuri de modele, de oameni care influențează gustul publicului, al tinerilor, al adolescenților. Acum nu prea se mai vorbește de artiștii din generația ’6o-’70. Crezi că, în câtva timp, va mai ști cineva de artistele anilor ’80, ’90? Nu! Istoria se schimbă rapid. Dar, vezi? În lume n-o să dispară niciodată Walt Disney, Chaplin, Stan și Bran”, a încheiat artista.

citește și...