Oana Roman, supărată foc la botezul fiicei Gabriela Cristea: ‘Stau ca proasta în drum, într-o parcare goală!’

07.09.2019, 19:12

Oana Roman a tunat şi fulgerat înaintea petrecerii de botez a fiicei Gabrielei Cristea, Thea Iris.

Vedeta a povestit supărată că a ajuns prima la eveniment, dar s-a trezit că nu era nimeni acolo. Se pare că Gabi Cristea şi Tavi Clonda nu au ajuns la timp la petrecerea de botez.

Petrecerea de botez era anunţată să înceapă la ora 20.00, iar Oana Roman a ajuns la restaurantul din nordul Capitalei în jurul orei 20.30.

Oana Roman, supărată foc la botezul fiicei Gabriela Cristea: ‘Stau ca proasta în drum, într-o parcare goală!’

‘Numai eu eram în stare ca în ziua în care mi-a fost foarte rău şi am zăcut în pat, să mă mobilizez, să mă îmbrac, să mă aranjez şi să ajung la eveniment la care am fost invitată şi să nu fie nimeni. Adică, tot eu să ajung prima.

Nici măcar cei care ne-au invitat nu sunt aici. Şi eu chestia asta nu o înţeleg! N-am să înţeleg niciodată de ce oamenii nu sunt la timp nici măcar la evenimentele pe care ei le fac.

Şi uite cum stau eu ca proasta, deşi mi-e foarte rău, în drum, într-o parcare goală, unde nu este absolut nimeni. Până o să învăţăm că nu trebuie să întârziem, mai durează!’, a spus Oana Roman, pe Instagram.

La câteva ore distanţă, Oan Roman a ajuns de urgenţă la spital.

‘De la poza la panou direct la spital ! Am rămas fără baterii ! Aici ma pun pe picioare si sint ingrijita asa cum trebuie ! Grija, atenția si conditiile de aici, merita pana la ultimul leu! Asta e adevarul!’, a scris vedeta.

citește și...