Oana Roman: ”Ne e greu. Nu ştiu, ca foarte mulţi dintre voi, cum şi cât vom rezista. Financiar, psihic, mental”

20.03.2020, 12:11
Oana Roman: ”Ne e greu. Nu ştiu, ca foarte mulţi dintre voi, cum şi cât vom rezista. Financiar, psihic, mental”
Oana Roman: ”Ne e greu. Nu ştiu, ca foarte mulţi dintre voi, cum şi cât vom rezista. Financiar, psihic, mental”

Oana Roman a explicat cum se simte în această perioadă de criză provocată de pandemia de coronavius. Vedeta a recunoscut că nu îi este deloc ușor.

Oana Roman le-a mărturisit prietenilo săi din mediul online că se simt apăsată de vremurile pe care le trăim. Vedeta a recunoscut că se gândește cu groază la tot ceea ce se întâmoplă și urmează să se întâmple.

”Stăm acasă de peste o săptămană. Am trecut prin toate stările posibile, ne-am luptat și cu o amigdalită tare păcătoasă, am colorat, am dansat, am citit, ne-am uitat la filme , Marius ne-a gătit și azi am profitat de vreme și am stat mult în curte.
Ne e greu. Nu știu, ca mulți foarte mulți dintre voi cum și cât vom rezista. Financiar, psihic, mental. Cu toții ne gândim la ziua de mâine, dar acum o facem la propriu. Ne rugăm să ieșim din asta sănătosi la cap și la trup și cu putere ca să putem munci apoi .

Mi-am oferit ajutorul celor care au nevoie acum de orice ca să poată supraviețui cu micile lor afaceri în care mulți au pus absolut tot ce aveau. Și am primit sute de mesaje sfâșietoare. Impactul economic va fi la fel de devastator ca cel medical. Văd însă mulți care profită fără jenă de perioada asta . E cumva în firea oamenilor, a unora dintre ei, că atunci când e rău, să facă orice că să le fie doar lor bine. Mulți vor ieși din situația asta bogați în bani, dar infiorător de săraci ca oameni.

În altă ordine de idei. Eu nu sunt influencer. Nu trăiesc din bani câștigați pe Instagram. Eu trăiesc din munca mea. Sunt însă mulți care trăiesc din asta și care au un impact mare asupra oamenilor. Cred că e timpul ca și ei să facă ceva pentru comunitate”, a transmis Oana Roman în mediul online.

În România, numărul cazurilor confimate de COVID-19 ajunsese, joi, la 277. Dintre cele 277 de persoane confimate pozitiv, 25 au fost declarate vindecate și au fost externate din spital. Pacienții nou-confimați cu coronavirus joi au vârste cuprinse între 19 și 67 de ani, printre aceștia aflându-se și doi medici de la Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean Suceava.

citește și...