Oana Roman, mesaj dur la adresa tatălui său de sărbători! Fostul premier a uitat complet de fiica lui

29.12.2019, 10:22
Oana Roman, mesaj dur la adresa tatălui său de sărbători! Fostul premier a uitat complet de fiica lui
Oana Roman, mesaj dur la adresa tatălui său de sărbători! 

Petre Roman a divorțat de Mioara Roman în 2007. Fostul premier al României în perioada 1989-1991 și-a refăcut rapid viața după despărțirea de mama fiicei sale, Oana, și s-a recăsătorit cu solista Silvia Chifiriuc, cu care are un băiat în vârstă de opt ani.

Oana Roman, mesaj dur la adresa tatălui său de sărbători!

‘Divorțul meu de Petre Roman e rezultatul activității politice, nu al diferitelor dudui cu care ar fi fost. În 34 de ani de căsătorie o fi fost prima sau ultima, duduia asta (n.r. Silvia Chifiriuc)? Copilul nu a fost făcut pentru că și-a dorit Petre copii. A fost șantaj. El a încercat să se împace cu mine de multe ori, dar nu am vrut eu. Nu cred că este fericit. Nu!”, povestea Mioara Roman în urmă cu 2 ani.

Deși a divorțat și are o altă familie acum, Petre Roman a rupt orice legătură și cu propria fiică. Oana Roman a mărturisit recent care este relația cu tatăl său. Vedeta s-a săturat să i se spună mereu ‘fata lui tata’ și a răbufnit.

Oana Roman a scris un mesaj dur pe Instagram la adresa tatălui său în prag de sărbători. Ea a dezvăluit faptul că Petre Roman nu a mai căutat-o de ceva vreme și a uitat chiar și când este ziua sa de naștere. De asemenea, fostul premier al României nu ține cont că are o nepoțică care și-ar fi dorit să o viziteze. Cu toate acestea, vedeta recunoaște sincer că își iubește părintele, deși el a uitat de ea.

‘Tata a uitat de mine anul asta. Si de ziua Isei, si de ziua mea si mai ales de Crăciun. Si la 43 de ani tot copilul lui sunt. Un semn sau un cadou oricât de neînsemnat ar fi contat mult, mai ales pentru Isa! Stiu, o să spună lumea că lucrurile astea nu se spun public, dar măcar să nu mai creadă nimeni că sunt fata lui tata. Eu tot îl iubesc. Chiar dacă pentru el nu prea mai exist’, a scris Oana Roman pe rețelele de socializare.

 

 

citește și...