Oana Roman își vinde apartamentul! De ce a luat această decizie

25.07.2019, 11:52
Oana Roman își vinde apartamentul! De ce a luat această decizie
Oana vrea să se mute la casă

Oana Roman a luat o decizie importantă. Fiica fostului premier a hotărât să își vândă apartamentul în care a locuit până acum cu familia. 

Invitată la o emisiune TV, Oana Roman a vorbit despre planurile sale de viitor. Vedeta vrea să vândă apartamentul din zona Tei unde locuiește în prezent, din două motive importante. Primul este dorința sa de a fi în permanență aproape de mama sa, Mioara, care are probleme de sănătate, și al doilea motiv îl reprezintă certurile cu vecinii de bloc ale Oanei. 

„Mama nu s-a simțit bine acum ceva vreme. Acum e mai bine. Pentru că nu s-a simțit bine, eu m-am speriat foarte rău. Norocul a fost că a putut sa mă sune să-mi spună că i s-a făcut rău. Până am ajuns la ea, am simțit că trec vreo trei ani. Era mijlocul zilei, eu stau în Tei, ea destul de departe. Am sunat la Salvare, a ajuns înaintea mea… În urma analizelor nu s-a identificat realmente de la ce… Pentru că s-a lovit foarte tare când a căzut, a fost destul de nasol. A stat atunci o săptămână în spital… Mă tot gândeam că e foarte complicat faptul că stă destul de departe de mine. Am ajuns la concluzia că într-un fel trebuie să fie mai aproape de noi ca să o putem monitoriza un pic mai mult. Nu eram pregătiți în vara asta să o facem, dar, forțați de alte împrejurări, am hotărât că e mai bine să vină să stea la noi. Problema este că noi nu avem destul spațiu încât să stăm toți pe o perioadă lungă în această casă. Noi avem un apartament foarte frumos, care are aproape 100 de metri pătrați, dar doar trei camere. Izabela e mare deja, trebuie să aibă camera ei…”, a mărturisit Oana. 

În ceea ce privește viitoarea locuință a familiei, bruneta se gândește să achiziționeze o casă în afara Bucureștiului: „Varianta la care ne gândim este să vindem apartamentul și să cumpărăm o casă mai mare, cu mai multe camere, în care putem sta toți liniștiți. Probabil nu va fi chiar în București. Noi aveam de mult gândul să ne mutăm la casă, să avem curtea noastră, să scăpăm de câțiva vecini. Pot să scriu o carte despre ce discuții am avut cu vecinii… Mi-au pus gard la terasă, am pus plângere pentru că pentru orice astfel de construcție trebuie să autorizație… Acum au pus camere de luat vederi (…) Ei ne pun pe toți din bloc să plătim pentru niște camere pe care le folosesc ca să vadă ce face câinele meu în grădină”.

citește și...