Oana Roman, criticată din nou pe internet! Imaginea care a încins spiritele: ‘Femeie, ești urâtă rău la suflet’

16.05.2020, 13:20
Oana Roman, criticată din nou pe internet! Imaginea care a încins spiritele: 'Femeie, ești urâtă rău la suflet'

Oana Roman a fost destul de activă pe rețelele de socializare pe toată perioada stării de urgență din cauza pandemiei de coronavirus. Vedeta a limitat ieșirile și a petrecut timpul alături de membrii familiei sale.

Oana Roman, criticată din nou pe internet! Imaginea care a încins spiritele: ‘Femeie, ești urâtă rău la suflet’

În plus, Oana Roman nu a renunțat a ține legătura cu fanii virtuali și a publicat fotografii cu ea destul de des. Așa cum era de așteptat, vedeta nu a primit doar comentarii pozitive, ci și negative.

Ultima fotografie postată de vedetă se pare că a încins spiritele. Oana Roman s-a îmbrăcat într-o pijama sexy, de culoare roșie, și a dorit să le-o arate tuturor.

Din păcate, inițiativa ei nu a fost pe placul multora. O internaută a criticat modul în care arată picioarele sale, iar o alta faptul că nu poartă sutien. Sătulă până peste cap de mesajele urâte, Oana Roman a răbufnit.

‘Îți atârna țațele pana la buric… puteai măcar masca acel sfârc care atârna ca o bretea’, a fost mesajul venit din partea femeii.

‘Femeie, ești urâtă rău la suflet și cu ceva probleme mentale dacă poți să scrii așa ceva. Îți recomand terapie și interdicția de a mai bate câmpii în public. Oi avea eu picioare urâte, după mintea ta, dar nu cred că tu realizezi dimenisiunea urâțeniei sufletului tău’, a fost replica acidă a Oanei.

citește și...