Oana Roman a slăbit spectaculos! Cum s-a îmbrăcat recent la o nuntă

16.10.2019, 17:06
Oana Roman a slăbit spectaculos! Cum s-a îmbrăcat recent la o nuntă
Oana Roman a slăbit spectaculos

Oana Roman a slăbit spectaculos, după ce și-a pus asta în cap acum mai multe luni. Pentru că este mulțumită de rezultat, vedeta a purtat recent o ținută care îi punea în valoare noua siluetă.

Invitată la nunta la care Pepe și soția sa, Raluca Pastramă, au fost nași, Oana a purtat o ținută elegantă, care îi flata formele. 

Oana Roman a slăbit spectaculos

Fiica fostului premier Petre Roman a ales o rochie lungă, gri cu volane, și o pereche de pantofi cu toc înalt de culoare roșie. În ultimele luni, Oana a slăbit treptat, iar de fiecare dată când a apărut în public schimbarea a fost vizibilă. 

Oana Roman a fost, recent, jignită foarte urât și amenințată după ce a făcut afirmații despre Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, adolescenta dispărută la Caracal. Atunci când a aflat că unchiul Alexandrei va candida la prezidențiale, vedeta a scris un mesaj foarte acid la adresa acestuia. 

„Domnul ăsta a încasat 187.000 de euro pt 3 broșuri de 17 pagini fiecare, cu texte copiate de pe net. Întrebare: câți mari scriitori contemporani de valoare au încasat 187 000 de euro în 2 luni pentru vreo carte publicată?”, a scris Oana pe Facebook.

La scurt timp după, vedeta a primit numeroase mesaje jignitoare din partea susținătorilor lui Cumpănașu, unii dintre ei recurgând chiar la amenințări.

 

citește și...