Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Oana Roman a răbufnit după ce s-a spus că trăiește pe banii tatălui său. ”Este realmente șocant”

Oana Roman, în vârstă de 46 de ani , a răbufnit în mediul online după ce o personă a comentat că vedeta ar trăi oe banii tatălui său, Petre Roman, fost premier al României. ”Încă primesc astfel de mesaje după atâția ani … este realmente șocant că încă mai există oameni atât de negri pe interior, care gândesc așa”, a replicat Oana Roman.

Oana Roman a format o familie cu Marius Elisei. Din mariajul celor doi a rezultat o fetiță, Maria Isabela. La sfârșitul anului 2020, Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit. Cei doi au divorțat oficial la notar în data de 15 februarie 2021. Ulterior, însă, cei doi s-au afișat din ce în ce mai des împreună și și-au reluat relația. Recent, Oana Roman a afirmat au apărut din nou problemele în relația dintre ea și Marius Elisei.

BREAKING | Alex Alexandrov, fondatorul companiei Altex, a murit
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Petre Roman a fost căsătorit timp de mulți ani cu Mioara Roman. Cei doi au împreună o fiică, pe Oana. Mioara Roman mai are o fată, Catinca, dintr-un mariaj anterior. Silvia Chifiriuc este actuala soție a fostului premier al României, Petre Roman. Din mariajul lor a rezultat un copil, un băiețel, Petrus. Cei doi și-au unit destinele în anul 2009.

Oana Roman a răbufnit după ce s-a spus că trăiește pe banii tatălui său.  ”Asta e doar o manipulare oribilă”

Oana Roman a reacționat extrem de dur în mediul online după ce o persoană i-a scris că trăiește pe banii tatălui său, Petre Roman. „Du-te la muncă, obraznico care ești. Sau tot din hoțiile lu tac-tu trăiești?”, i-a scris persoana respectivă Oanei Roman în mediul online, potrivit spynews.ro.
Oana Roman a replicat imediat: „Eu o invit pe domnișoara să facă tot ce fac eu o săptămână. Să vină în locul meu să vadă: muncesc sau nu? Cât despre aberațiile cu banii de la tata nici nu mai comentez, pentru că asta e doar o manipulare oribilă. Încă primesc astfel de mesaje după atâția ani… este realmente șocant că încă mai există oameni atât de negri pe interior, care gândesc așa”.
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat