Oana Roman a arătat primele imagini din noua ei casă! A investit 160.000 de euro în vila din Pipera

04.11.2019, 16:01

Oana Roman este în culmea fericirii! Vedeta este acum proprietara unei vile spațiose, care a costat în jur de 160.000 de euro. Locuința este aproape gata, iar Oana aceasta a arătat deja primele imagini din impresionanta casă.

Oana Roman a arătat primele imagini din noua ei casă!

Vedeta a mărturisit că va locui alături de soțul și fiica, dar și de mama ei, Mioara Roman. Ea și-a vândut apartamentul de 118 mp și curând se va muta la casa din Pipera.

‘Eu nu am avut niciun ban, am vândut un apartament și am cumpărat o casă. Curtea nu este încă amenajată, la anul o să amenajez toată curtea, deocamdată nu mai am niciun ban. Până la primăvară trebuie să strâng bani să fac grădina, să fac aleile, să torn beton. Am și o seră, am și un foișor. Am tras tare să termin interiorul, să ne putem muta. Lucrez la casă de 2 luni’, a declarat Oana Roman pentru spynews.ro.

Noua locuință a Oanei Roman are 300 de mp și o grădină impresionantă.

‘Sunt foarte bucuroasă, chiar este o realizare pentru mine. Mi-am dorit o casă cu mai mult spaţiu ca să stea şi mama cu noi. Dumnezeu m-a ajutat foarte mult, am  găsit o casă superbă care are în jur de 300 de mp, 4 dormitoare, 2 livinguri, garaj, terase şi o curte de 1.000 de mp.

Avem o livadă frumoasă cu piersici, caişi, meri, dar şi o vie, chiar suntem norocoşi. Ne vom muta în noiembrie, pentru că vom face lucrări de amenajare care vor dura două luni. Mama va avea spaţiul ei. Abia aştept să petrecem Crăciunul în casă nouă’, declara Oana Roman acum câteva luni.

 

View this post on Instagram

 

Stiu ca nu se prea pun poze d astea pe insta, dar sunt prea mândră de baia mea! Multumesc @deltastudio.ro pentru acest proiect minunat !

A post shared by oana roman (@oanaromanelisei) on

citește și...