Oana Radu s-a îngrăşat din nou! A ajuns la 104 kilograme. Cum arată artista acum

29.10.2019, 11:49
Oana Radu s-a îngrăşat din nou! A ajuns la 104 kilograme. Cum arată artista acum
Oana Radu s-a îngrăşat din nou! A ajuns la 104 kilograme

Oana Radu s-a îngrăşat din nou! Solista a ajuns să aibă iar să aibă 104 kilograme, după ce a trecut printr-o perioadă extrem de grea. Oana Radu a dispărut o perioadă din viaţa publică şi a suferit enorm după ce iubitul ei a murit la începutul lunii septembrie.

Oana Radu s-a îngrăşat din nou! A ajuns la 104 kilograme

Oana Radu pierduse din nou lupta cu kilogramele şi ajunsese să se îngraşe la loc, după ce slăbise peste 60 de kilograme.

Solista cântărea din nou peste 100 de kilograme, aşa că a luat o decizie radicală. A slăbit 30 de kilograme în ultimele 50 de zile. Acum are 74 de kilograme.

‘De patru ani de zile mă lupt cu anxietatea și atacurile de panică, pe care nu le-am avut atât de grave ca acum. Nu mi-au dominat viața cum au făcut-o în ultimii ani de zile. Din încăpățânare, n-am vrut să consult un psiholog. Și lucrul acesta mi-a dăunat, pentru că absolut toată liniștea o găseam în mâncare. Orice însemnat mers la studio, făcut treburi, cântat, nu mă mai interesa.

Pentru că, pentru mine, era mult prea greu să trăiesc cu o frică constantă. Nu că-mi găsesc scuze, dar patru ani de zile n-am făcut decât să-mi plâng mie de milă despre felul în care mă simt. (…) Singurul lucru care mă mai ajuta era mâncarea, nimic nu mă mai făcea fericită, nici muzica, absolut nimic. De asta nu m-ați mai văzut nicăieri, pentru că mă îngrășasem la loc’, a  mărturisit Oana Radu, pe blogul personal.

De asemenea, ea s-a filmat şi a arătat tuturor cât se îngrăşase la loc.

‘Slăbisem până la 57 de kilograme și m-am reîngrășat. După cum știe toată lumea, trec prin cea mai dificilă perioadă a vieții mele, dar încă nu am putere să vă povestesc mai multe. Am decis să fac ceva cu viața mea și să slăbesc.  Acum patru ani, când am reușit să slăbesc, credeam că toată lumea e a mea, că orice lucru mi se cuvine, însă nu este așa. Suntem, cu toții, niste frunze în vânt, și mi-am dat seama, de fapt, ce e viața’, a mai adăugat Oana.

citește și...