Oana Radu, pusă pe schimbări majore de look. ”Nu mi-e frică de durere”

20.04.2021, 16:15
Oana Radu, pusă pe schimbări majore de look. ”Nu mi-e frică de durere”
Oana Radu, pusă pe schimbări majore de look. ”Nu mi-e frică de durere”

Cântăreața Oana Radu a explicat la ce intervenții vrea să recurgă pentru a arăta cât mai bine.

La o emisiune de televiziune, Oana Radu a dat detalii despre intervențiile pe care vrea să și le facă. În urmă cu câteva zile, artista anunțase că intenționează să recurgă la o intervenție de reconstrucție a bustului. „În 2015 mi-am făcut o intervenție care nu a fost extraordinară asta și din cauză că eu nu m-am interesat foarte bine atunci când am ales anumite situații și acum am ales foarte bine. O să-mi fac o ridicare de sâni. Nu vreau să-i măresc. Nu e o operație de ordin estetic, ci o reconstrucție, pentru că am 27 de ani și nu pot să trăiesc toată viața acoperită, ridicată… E o necesitate”, a spus artista, potrivit spynews.ro.

„Urmează după asta, sper eu, o operație de abdomeno-plastie, nu știu dacă tot anul acesta, și urmează la un moment dat ceva și ceva la picioare, pentru că deși picioarele mele arată bine, eu vreau să mai slăbesc și cumva atunci cred că va necesita și acolo o intervenție. Nu mi-e frică de durere. Am alte gânduri: dacă nu mă trezesc din operație, dacă mor?!”, a completat cântăreața.

Problemele cu care s-a confruntat Oana Radu după ce a slăbit

Oana Radu a vprbit și despre problemele cu care s-a confruntat după ce a slăbit.

Artista a slăbit spectaculos, o dată 60 de kilograme, iar a doua oară 50 de kilograme.

„Ceea ce urmează să fac sunt lucruri urgente (n.r. – reconstrucția bustului) și care chiar necesită schimbări. Eu am slăbit de două ori. Prima dată am slăbit 60 de kilograme, iar a doua oară în jur de 50 de kilograme. Prima dată pentru că nu am avut lângă mine un om care să mă îndrume, m-am înfometat, dar înfometare cu o dietă numai cu carne, că știm dieta de la care am făcut și pietre la fiere și pielea mea nu arată foarte bine. A doua oară am avut norocul am avut norocul să-l cunosc pe Cătălin Dobrescu. A tras de mine ca de o locomotivă, pentru că eu sunt un om foarte dificil. Mi-a schimbat totalmente stilul de viață”, a explicat oana Radu, conform sursei citate anterior.

citește și...