Oana Radu are un nou iubit la 3 luni de la moartea fostului partener? Artista a dezvăluit tot

21.11.2019, 13:28
Oana Radu are un nou iubit la 3 luni de la moartea fostului partener? Artista a dezvăluit tot
Oana Radu are un nou iubit la 3 luni de la moartea fostului partener? 

Oana Radu a trecut prin clipe grele în luna septembrie a acestui an! Artista și-a pierdut iubitul, după ce a fost incendiat în scara blocului.

Oana Radu are un nou iubit la 3 luni de la moartea fostului partener?

Solista a încercat din răsputeri să îl salveze pe Alin, însă bărbatul a decedat după 3 săptămâni de chin în spital. Oana Radu renunțase la muzică în perioada în care el se afla internat. Acum, însă, se zvonește că aceasta și-a găsit liniștea în brațele altui bărbat, la nici 3 luni de la moartea fostului său partener.

Invitată în platoul emisiunii Xtra Night Show, Oana Radu a ținut să clarifice că nu are momentan niciun iubit și că bărbatul alături de care a apărut într-o poză pe rețelele de socializare îi este doar amic.

‘Au fost nişte poze pe care le-am postat pur şi simplu. Nu fac nimic din ceea ce el nu şi-ar dori pentru mine.

Sunt un om liber, când voi avea un anunţ de făcut, îl voi face. Pe Cătălin îl ştiu de mulţi ani şi suntem prieteni buni. Eu am avut parte de susţinerea multor oameni, dar unii oameni mi-au spus că uite cât de mult l-ai iubit, pentru că deja ai un nou iubit’, a declarat Oana Radu la Xtra Night Show.

Iubitul Oanei Radu a murit pe 7 septembrie

Alin, iubitul Oanei Radu, a murit pe 7 septembrie, după ce a fost incendiat de un vecin în scara blocului în care locuia. El s-a ales cu arsuri pe 75% din suprafața corpului.

„Iubitul meu a pierdut astăzi lupta cu viaţa! Vă mulţumim tuturor pentru toate mesajele şi încurajările! Dumnezeu să te odihnească! Te iubesc’, anunțase Oana Radu, pe pagina de Instagram.

citește și...