Oana Lis, la final de an 2020. ”Acum simt că s-au adunat toate și m-a luat oboseala”

31.12.2020, 16:05
Oana Lis, la final de an 2020. ”Acum simt că s-au adunat toate și m-a luat oboseala”
Oana Lis, la final de an 2020. ”Acum simt că s-au adunat toate și m-a luat oboseala”

Oana Lis a povestit, la final de an, că 2020 a fost un an greu pentru ea și a mărturisit din ce motive a suferit cel mai mult.

Oana Lis a afirmat că se simte obosită fizic și psihic la acest sfârșit de an. ”In sfarsit se termina anul 2020!!! Sfarsitul de an ma gaseste sincer daca stau o secunda sa ma conectez cu mine… obosita fizic, psihic si emotional! Am tot incercat sa fiu tare anul asta, sa fiu puternica pentru mine, pentru a-mi sustine sotul, pentru a-i sustine pe altii, pentru a face eu fata tuturor provocarilor pe care le-a adus aceasta pandemie si gata, acum simt ca s-au adunat toate si m-a luat oboseala! Chiar ma bucur ca e vacanta acum si ma pot odihni in tihna! Am trecut de multe ori anul asta prin stari de anxietate generata de restrictii, de lipsa prietenilor live, de faptul ca nu mi-am vazut bunica in tot acest timp si multe altele…prin care poate ai trecut si tu… Si apoi, la stari de bucurie ca sunt bine, sanatoasa, ca sunt acasa si nu la spital…ca…nemaintalnindu-ma cu altii…am avut timp de mine…”, le-a mărturisit Oana Lis celor care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare.

Oana Lis a afirmat că speră ca anul care vine să fie unul mult mai bun. ”Dar azi ma uit cu speranta la Noul An. Daca anul asta, 2020, in momentul cand s-a declansat pandemia, am decis sa nu am așteptări asa mari de la 2020 si anul asta sa fie de Supravietuire pentru mine si pana acum am reusit asta….asa imi doresc ca anul 2021 sa fie de Inflorire!….sper sa-mi reuseasca! In aceasta zi, 31 Decembrie 2020, eu, Psiholog Oana Lis, iti doresc Sarbatori frumoase si un AN NOU BUN!!! si sa ne auzim cu bine! La multi ani!!!”, a adăugat aceasta.

Oana Lis, despre relația cu Viorel Lis

Oana Lis formează un cuplu cu Viorel Lis de foarte mulți ani. Acesta a vorbit despre legătura dintre ea și partenerul său de viață la postul de televiziune Antena Stars. „Așa cum avem același semn din naștere amândoi. Mi se pare că ne-a unit ceva mai mult decât ar crede lumea. Și vreau să simtă toată lumea așa iubită cum m-am simțit eu”, a declarat acesta.

Oana Lis a ținut să menționeze că în relația sa de lungă durată cu Viorel Lis, fostul primar al Bucureștiului, situația financiară nu a contat. „Viorel nu este un miliardar, iar și dacă ar fi fost, atunci nu ar fi meritat să stai 30 de ani doar pentru asta. Alte femei care sunt mult mai urâte decât mine, pot, iar eu nu? Sunt o femeie frumoasă cu simțul umorului și ce te face să crezi că nu am avut alte oportunități?”, a mărturisit Oana Lis.

Blonda a precizat că interesul ei a fost să aibă o familie și stabilitate. „Interesul meu a fost să am o familie, să am casa mea, să am stabilitate, alte lucruri pe care Lis mi le-a oferit”, a completat ea.

citește și...